7 december - Jag gillar IKEA, helt klart

En ny dag med rutskrapning. Alltid lika o-uppskattat. Men jag skulle ju in till Prio1 igen. Idag skulle jag bestämma mig för vilken bäddsoffa som passade mig bäst. Jag mätt rummet på morgonen och båda skulle få plats.



Men först åkte jag till CityGross för att köpa TV:n jag berättade om i måndags. Det var bara det att när jag sprang där och letade, hittade jag ingen. Till slut frågade jag och fick då veta att det inte fanns några kvar.
Jaja, annonsbladet kom ut i söndags, försäljningen startade i måndags och onsdag klockan 09.00 fanns det ingen kvar, alltså. Aja, det stod säkert begränsat antal och den var ju billig. Det är nog meningen att jag ska ha den bättre från Elgiganten hehe


Soluppgång över Rappet på väg till CityGross

Jag styrde hjulen mot La Stada. En sväng in på IKEA för att få lite fler tips på smarta lösningar och jag fann, som vanligt, många. Skrev en liten önskelista när jag ändå var där. Och så köpte jag två Frosta-pallar och ett Lack-bord i björk, faktiskt. Men de visade sig vara alldeles för ljusa jämfört med bokhyllor och matbord så de ska jag lämna tillbaka.


Den här planlösningen var en favorit, helt klart!

Och jag bestämde mig för den röda soffan, du. Betalade den och hemkörning och får den redan imorgon!!!

Antal steg: glömde kolla
Glukosvärde: 6,3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0