29 december - Du står först

På förmiddagen bloggade jag mest och under tiden blev det frukost, mellis och lunch - och ostbollar.
Och på eftermiddagen hände något nästan chockartat. Då fick jag ett telefonsamtal som jag väntade på förra veckan!

Som jag beskrev i gårdagens blogg bestämde jag mig för att bestämma mig, vilket innebar att jag sökte utlandstjänster till sommaren 2012. Jag hade ju kommit fram till att det inte verkar vara meningen att jag ska landa i Sverige än.
Du förstår, jag tänkte att lägenheten jag stod som intressent för den här gången (ledig 1/4), skulle handhas med samma rutin som förra gången. Då ringde de upp kund nummer ett redan första svarsdagen. Igår hade till och med den sista dagen passerat varvid jag naturligtvis hade gett upp hoppet.

Det var ju väldigt dumt, det.

För kvart över ett ringde telefonen och Maud meddelade: Du står först på lägenheten och jag tänkte ge dig telefonnumret till personen som bor där nu så du kan gå och titta på den innan du bestämmer dig så kan vi höras av i mitten av nästa vecka."

Meeeeeeeen då! Då är det väl meningen att jag ska lägenhet OCH jobba utomlands kanske? Hahahaha


Planritning med frågor till nuvarande hyresgäst och Feng Shuiriktlinjer. 22kvm måste användas på absolut bästa möjliga sätt!

Självklart kastade jag mig på telefonen och försökte få tag i hyresgästen. Jag ville ju se den idag! Och möttes bara av en telefonsvarare. Jag skickade SMS - men det mottogs inte på hela da'n.
Han hör kanske av sig imorgon då...

Ut skrevs iallafall planlösningen och med den kom även planerna. För nog vore det trevligt att ha en plejs att umgås med vännerna när man är hemma...


Antal steg: 2319
Glukosvärde 7,6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0