24 november - Hejdegården och lite så

Det värsta med att blogga ifatt utan att ha gjort några anteckningar i agendan är att man inte riktigt minns vad man gjorde. Det är ju tur att jag tar mycket kort så här är lite grann av det jag uppenbarligen gjorde :)

Jag var i Hejdegården för att hämta ett par julgardiner hos en på Bloppis. När jag ändå var i området passade jag på att åka till min första adress efter barnhemmet Videgården, nämligen Hejdegatan 27.
Det har blivit rosa nu... alla hallonen är upprivna och det är mest gräsmatta på tomten. Klätterrosen är borta från verandan och rosenkvitten är borta vid grinden. Försvunnen är även lekstugan med den gamla tavlan med svarta katten och versen "Jag tåg en liten kittemitt tom tatt o tola tej, jag tåg en liten kittemitt o tänk om han tåg mej.".
Annars är allt sig likt, kan man säga. Det hade varit jättekul att få komma in och titta men det var ingen hemma. Men nog hade det varit kul att se om elementet var kvar, som jag sprang in i när jag var runt två år och sedan dess har ett snyggt ärr i pannan som minne.


Hejdegatan 27 där jag bodde på övervåningen med mamma och pappa. Sen blev det Ekebyvägen 13 i Hjulsbro och jag tror jag var kanske fyra-fem år när jag flyttade dit.


Känner du igen dekorationerna. Jepp, samma som på Arlanda Flygplats! Här vid Centralstationen.


Mitt sällskap i soffan på kvällen var som vanligt Mr Jonzon i egen hög hund... för inte kan man väl säga i egen hög person, va?

Antal steg: No idea!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0