22 november - Naglar, hår, mor och barnbarn

Ja, denna första svenska dag blev det lite gott och blandat.

Startade med ett besök på Ikano. Alltid lika kul att gå där. Inte för att jag köpte särskilt mycket men det är på något sätt lite rogivande att gå i affärerna där, serrö.

Sen blev det så klart in på IKEA en sväng. De har så kluriga lösningar och där är bra att gå och få lite tips på Compaqt Living. Och så ska jag nog allvarligt fundera på att åka dit och äta min andra frukost. Jag menar. tio spänn, vad är det?


Någon som har lust att göra sällskap för frukost?

Efter ett par timmar åkt jag in till city och gick till Madonnas. Hade tid hos Kamilla för lite nagelvård.



Och när jag satt där bestämde jag mig för att det nog var dags att toppa håret. Och som tur var hade Elin tid för mig. Hårtestar rök men jag blev väldigt nöjd.


Elin ville inte vara med på bild men det ville mitt hår!

Härifrån åkte jag hem till Albin och Martina med en barnstol från IKEA. Albin hade ingen och han har ju blivit lite stadig och försöker sitta själv. Jag stannade helt kort och pratade en stund med honom.


Albin berättade hur glad han var över sin alldeles egna stol
...


... och visade sedan sina fruktbitringar, gosetrasan och den stora sködpaddan.

När Chrille kom hem åkte Martina och jag till Ica Maxi. Martina ville månadshandla - och det gjorde hon med besked. Hon har blivit så klok, tycker jag. Innan vi åkte hem till Gottfridsberg igen svängde vi förbi Henke som hon lånat dammsugaren av. Det var länge sedan jag såg honom så det var riktigt kul!


Henke var inte hemma men han kom snart och kunde återförenas med sin dammsugare.

Och så var jag ju och åt lunch hemma hos mamma. Passade på att leta fram alla fotoalbum i hennes källare. Har ju ställt lite lådor där. Tänkte samla barn och barnbarn till en "Att-gå-igenom-alla-foton-dag" inom kort!


Antal steg: Missade att ta på den


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0