15 december - Efterklokhet

Var hemma hela förmiddagen men var och handlade med Martina och Milla i Mantorp på eftermiddagen. Det var en något traumatisk upplevelse till att börja med. När jag skulle ta en vagn funkade inte min polett i vagnen så den hoppade iväg. Och det var ju kolsvart vid vagnarna!

Lite lätt hysteriskt bad jag Milla att tända sin ficklampa på mobilen och så kastade jag mig på den sandiga asfalten och började leta. Och jag letade, och letade, och letade. Men den stod inte att finna haha. Men så utropade barnen "Här är den" och jag blev lycklig!


Vagnspolett från Ullared är en dyrgrip som jag fick från Milla vid tillfälle. Den vill jag inte ju inte bli av med, va!


Shopping på Karlssons före CityGross.

Jag hade inte tänkt handla egentligen men inköpslistan var med så jag passade på att fylla på till juldagen. Och så för matlagning imorgon och helgen, förstås!

Förresten: På kvällen hörde jag Kalla fakta om hysterisk julhandel och känner inte igen mig ett dugg.
Visserligen var Pers utrop när jag berättade vad jag köpt i juklapp till familljemedlemmarna (12 personer) "Det verkar överdrivet" men här har ni en som planerar julklappsinköp redan från januari, handlar från sommaren och framåt och är oftast klar och supernöjd i oktober - november.
När julen väl kommer är det lika mycket kvar på mitt bankkonto som vilken månad som helst. Fast visst är det många paket i år, men jag har handlat för mindre summa pengar i år mot förra året trots att det är fyra till i familjen numera. Så jag kan väl kalla mig, inte bara Kvadratsmart, utan även Pengasmart hehe Att vara fattig är att vara kreativ med det lilla man har, helt klart!

Dags att återkoppla till dagens rubrik - Efterklokhet.
Du förstår så himla tråkigt det var att inse på morgonen efter ett samtal till Mjölbys Bostadsföretag, att om jag hade ringt och sagt att jag kunde flytta in samma dag istället för att bara be att få en visning när jag ringde dem i fredags, hade jag kanske redan haft en lägenhet just idag. Men så blev det alltså inte. På kvällen fick jag mailet som berättade att 1:an för under 1800:-, gått till annan sökande. Väntat men ändå blev jag faktiskt besviken. Men det är ju bara att gå vidare i livet och fundera på en annan lösning!


Antal steg: 6133
Glukosvärde: 6,8

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0