6 augusti - Wall 44

Två hundar kom och gjorde mig sällskap till frukost. Och fyra timmar senare var det dags att gå på jobb.



Och de senaste dagarna har vi haft full sol - och jag ha jobbat! Jag vill ha sol på mina Fri-från-planering-dagar, jag!



Igår hade de välsignelse av tomten Johan håller på att bygga på. Synd att man inte kunde vara med. Det hade ju varit lite intressant.



Nedanför i backen har det kommit små vackra bär som på pärlhalsband på ett träd jag har gått förbi ett tertial nu. Var ju tvungen att ta en bild.



Och skräpåtervinningen (dvs att sopor ändrar form från fast till rök) fortsatte tydligen idag.



På jobbet fixade jag rapporter, pratade med de olycksdrabbade gästerna och lite annat fram till fyra tiden. Då lämnade jag kontorsstolen och begav mig ner mot Chaweng Beach road. Jag hade tre uppdrag. Ta en gästs pengar i utbyte mot en biljett, ta avsked av gäster som var på väg hem till Danmark samt hämta pärlhalsband/armband som jag låtit göra för en mycket angenäm summa bath. Efter att ha surat till på taxichaufför och djävulsförsäljare har jag kunnat göra jämrans bra affärer, alltså!

På vägen konstaterade jag att bilden på kungen och drottningen var borta men att en solblekt kung ändå höll ett vakande öga på befolkningen vid sidan av.



Jag såg också att man flyttat scenen för aerobics. Den var nu borta vid huset nära vägen till kontoret. Det är ju bättre med plats och kanske det är många som vill träna gratis?



Ett vackert ogräs hittade jag på vägen längs med sjön. Gillade den stjärnliknande formen på blomman.



Moulin Rouge hade bytt show-tider såg jag när jag kom ner till Chaweng Beach road. Kan ju vara bra att veta kanske?



När jag utfört mina uppdrag var det bara en sak att göra: bege mig hemåt där jag blev mött av Bobby!



Hittade förresten den här sidan idag för beställning av konst. Jag önskar mig tavlor i olika färger att byta med efter humör eller årstid. Så fina grejer det fiiiinns, alltså. Det är tur det finns de som kan måla, för jag kan det inte! http://www.wall44.com/

Antal steg: 10556

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0