5 augusti - Som en Camembert

En morgon som alla andra med frukost, dator och dusch före promenad till jobbet. Idag var det thailändsk återvinning på G. Röken låg som en dimma över området.



Var på kontoret i stort sett hela dagen med ett litet avbrott för lunch... som tillbringades delvis på Unisense. Dags för ny mätning.
  • Från att ha burit på 29% fett bor numera 23% i denna kropp (fast jag ska ligga på 15-17...)
  • Metabolismen omsätter straxt över 1500 kalorier per dygn vilket är ett ganska perfekt värde för min kroppshydda så den kan fungera som den ska.
  • Vattenhalten är numera 49 % (ska ligga på 60-65). Måste smutta oftare och inte dricka mycket på en gång.
  • BMI 26,1 /ska ligga på 23-25). Magmåttet måste ner lite till.
  • Kemikalier runt 500 enheter (och ska hålla sig där). Bra trots att jag äter mediciner tycker jag. För i mediciner ingår ju kemikalier, vitaminer och mineraler (=metaller) av olika slag.
Hur kan vi nu sammanfatta detta resultat? Tjaa, vad sägs om att jag är som en Camembert (eller en varmkorv. Den innehåller också 23% fett fast det lät inte lika kul att jämföras med haha).
Tidigare var jag mer en Brie (28% fett) - och vet du vad? Jag föredrar Brie...



På kvällen var det Skräddardags och idag, kära du, fick jag med mig mina grejer hem. Är jag nöjd? Ja, i det stora hela.
Det är bara att acceptera att man har ett par boobs som alltid kommer lite grann före mig själv och gör att kläderna är lite svåra att figuranpassa helt. Tänker på min nya cocktailklänning. Den är snygg om jag står still.
Jag försökte förklara att jag är allt annat än still varvid de menade att isåfall får jag göra en rak klänning som är som ett tält - lös och ledig. Om jag ville ha en figursydd får jag vackert dra ner den när den lagt sig på hyllan! Vad svarar man på sånt??? "Ja, men då får det väl bli så då." Jag var inte intresserad av att bära ett tält, nämligen.

Efter skräddarna gick jag till Bo Tatueraren. Han var inte i studion men jag ringde till honom. Han var ute och tränade löpning... men, som han sa, för Naga (mitt nya smeknamn tydligen) kom han ner med detsamma.
Han erbjöd sig förresten att bli min beskyddare när jag var där och tatuerade mig. Han tyckte synd om mig att jag bodde på Samui helt själv. "Är du inte rädd", frågade han. "Näe, skrattade jag. Det är jag inte. Det är nog andra som ska vara rädda för mig istället" - och berättade att jag tränat karate. Jag utelämnade dock att det varit en termin och att jag aldrig gick iväg och graderade mig haha (Fast jag har Budopasset kvar där hemma med en spännande 80-talsfrilla - permanentad hockeyfrilla - det borde väl gillas lite? Och svart bälte har jag ju! Det ingår i min uniform dagligdags! ;)

Iallafall, jag berättade om mitt bekymmer med Yin och Yang som jag upplevde var Yin och Yin, och hur jag ville lösa problemet. Han var tveksam. Han såg saken ur ett annat perspektiv, ett artistiskt och pratade motsatser och diverse som jag inte begrep mig helt på (men så är jag ju ingen konstnär heller). Fast, du vet, envis som jag är så får jag som jag vill den 19e augusti.

Efter detta planerade jag gå på dragshow. Förra gången jag tänkte samma sak blev det ju biljettkrångel som satte P för det. Och det är nog inte meningen att jag ska på show, för idag hamnade en gäst på sjukhus precis lagom före showen började så det blev kvällsprojektet istället. Bara att gilla läget. Men man brukar ju säga tredje gången gillt... så kanske nästa gång?!

Efter att ha pratat med gästerna som blev skyldiga 20000 bath på ett kick, tagit uppgifter som Falck Travel behövde, ringt till samma försäkringsbolag (gästerna var så kloka att de hade köpt vår reseförsäkring) och startat ett ärende.

Tog mig därefter hem med en kritstrecksrandig marinblå kostym, en svart cocktailklänning, en grönrutig westernskjorta och en insydd marinblå kjol och blev mottagen av två glada hundar som följde med in en sväng tills de insåg att det inte skulle bli någon smakbit.



Ringde gästerna för att höra hur de mådde, ringde Falck och fick ärendenumret och satt mig därefter vid datorn innan sängläge. Det blev en dag med varierat innehåll, indeed! Precis som det skall vara i mitt liv!

Antal steg: 15587

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0