17 augusti - Donkeymail: "Your account has been suspended"

Morgonen var igenmulen men så tittade solen fram - en mycket kort stund dock. Men en timme i solstol och ett dopp o en svallkande pool med 29-gradigt vatten blev det innan jag satte mig med datorna i knät. Hade en fri-från-planering-dag, fast eftersom jag kolla webmailen varje morgon så blev det också lite jobb även denna dag!



Min intresseanmälan för lägenheten i Mantorp (27,5 kvm med kokvrå för 1.995 kr/mån och inflyttning 1/11), som jag fattade beslut om i sista stund för några dagar sedan, hade jag fått svar på när jag vaknade. Och i mailet stod att jag blivit erbjuden den! (Nu är det ju som så att det inte är en som får erbjudande utan fler så även om detta nu har skett är det inte säkert just jag får den.)
På ett sätt gillar jag idén med Mantorp. Gång avstånd till det mesta och jag har ju kommit att gilla promenader! Kanske lite långt att gå till Linköping då men då finns ju pendeln - ifall den går vilket känns väldigt osäkert - om jag inte tar tillbaka bilen som är hos fodervärden Milla. Dessutom ligger det nära E4:an vilket gör att det  är lätt att ta sig både till och från mig ;)

Men jag har även lämnat intresseanmälan för lägenhet i Linköping och Motala. De har sista anmälningsdag idag. Den på Ekön i Motala är på 35m2 för 2.364kr/mån och inflyttning om två veckor (!) - och då har jag ju inte ens kommit hem från Samui. Men det är med kök och altan... kunde liksom inte låta bli.
Den i centrala Linköping, 18m2 med kokskåp för 1.949kr/mån och inflyttning 1/12 vore det absolut perfekta alternativet men jag får erkänna att jag har redan förlorat hoppet om att få den. Jag har 928 poäng och ska man vara intressant för den måste man ha över 1200 poäng (en poäng = en dag i bostadskö). Å andra sidan hittade jag en annan som jag nog anmäler mig på imorgon, dessvärre också inflyttning 1/9 och över 1100 poäng redan...

Aja, det tål att mediteras på detta! Och som vanligt blir det som det ska, vettu!

Nacho kom in och sökte sig bort från solen en stund på dagen. Bobby var troligtvis hela dagen uppe vid det andra huset. Johan åkte iallafall och hämtade honom där igen på kvällen. De måste ha väldigt god mat däruppe!



På kvällen loggade jag in på Donkeymail bara för att få meddelandet "Your account has been suspended". Jag blir lite trött. De där tjäna-pengar-sajterna kollar inte upp adressen där du är skriven mot svenska register. Det orkar man visst inte fast det är enkelt via internet.
De kollar bara din registererade adress på deras sida, mot din IP och stämmer inte de länderna överens så blir man spärrad uppenbarligen. No-minimum gjorde likadant -och när de tyckte att jag var dryg som påpekade att de borde kolla adressen bättre, valde jag att ta bort mitt konto helt där. 
Det är samma ägare till Donkeymail så jag väntar spänt med svar därifrån. :O)

Antal steg: inte många

BOBBYS HJØRNE

Johann plukket Bobby op ved det andet hus igen i dag. De må have meget god mad der!
I aften fik han at være i Oscar have. Fandt ham kikandes ud gennem lamellerne i hegnet
før jeg gik i seng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0