15 augusti - Extra inlägg: Tjäna pengar på nätet.

Inga hundar på morgonen idag heller men jag hörde Bobby som provade att skälla bara liiite.
Frukost med dator i knät för att blogga om gårdagen, svara på mail, svänga in och gilla/kommentera lite på FB - och som vanligt, tjäna lite pengar på nätet.

Nu har jag varit aktiv varje morgon sedan 20 dagar tillbaka och det är väl dags för en summering, tycker du inte? Min fina reklam här nere är länkad till sidorna om du vill kolla själv- bara att klicka alltså ;) Bra som träning om du ska haka på det här du också haha Jag har rangordnat sidorna så de kommer i den ordningen jag gillar dem.
(Har du förslag på bättre sidor hör av dig. Det här är lite kul!)

Pointshop

PointShop.se
Flest alternativ att tjäna ihop poäng som sen blir grejer. Det kan gå hur fort som helst att få det du vill ha! Min absoluta favvo bland alla sidorna.
(De har Apollo med där jämte andra superbra shoppingsajter! Gå in på sidan, klicka på Tjäna poäng  och gå ner på Procentshoppning, så ser du hur du kan få det du vill ha. Du får poäng för kronorna du handlar för!
Och om du vill använda dina poäng för att handla kan du kolla vad som finns att köpa under fliken Shop.
Planerar att välja kassaskåpet eftersom jag ändå behöver ha ett till företaget! Eller kanske Rikspresentkort på 500 spänn, det är ju lite praktiskt... Eller klockmobilen, den var ju lite kul... Aja, vi får se vad det bli.


Twodollarclick


Ser fram emot när jag jag kan be att få ta ut 1000 dollar som är minimum utbetalning. Men jag är lite skeptisk eftersom de betalar $2 per klick där andra betalar 10-20 cent... Ska bli intressant och se om det är något lurt.

Här är det begränsat antal annonser att klicka på och du får inga email men funkar det här är det det absolut enklaste alternativet att tjäna pengar på nätet i skrivande stund.

Tjänat: $ 302 på 20 dagar



BuxInvestment


betalar oftast 20 cent per klick men har 1 dollar som minimiutbetalning och det når jag imorgon. Man kan klicka här max 5 länkar per dag så det går inte fort. Missade en länk en dag och har NÄSTAN 1 dollar.
Tjänat: $ 0,99 så imorgon har jag $1. Jag kommer nog be att få ut pengarna för att se om det funkar...


Donkeymail

DonkeyMails.com: No Minimum Payout
Väldigt enkel att jobba med men pengarna kommer in lite långsamt. Men jag får en massa mail därifrån och kan dessutom klicka mig till några cent extra medan jag gör annat på datorn.
Tjänat: $ 0,4239. Så med den här farten tjänar jag min första dollar i slutet av augusti ;)


Sen är jag även med på PolarPRT men där kommer jag nog gå ur. Det händer inte mycket på det kontot inte. Tjänat $ 0,0050 på 19 dagar

Då så, nu har klockan blivit halv åtta och det är dags att promenera till jobbet.
Frågor? Funderingar på detta ? Släng iväg en kommentar bara!

Carpe diem!

Kommentarer
Postat av: MissB

Jag har också twodollarclick men jag har inte vågat trycka på utbetalning ännu. Jag är lite rädd att det ska vara något lurigt. Har du fått någon utbetalning ännu?



Tacksam för svar!

2011-10-10 @ 22:57:42
URL: http://bintan.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Har inte kommit upp i lägsta utbetalningssumman på Twodollar. MEN det har jag i Donkeymail (det ska vara minimum $1) och jag har inte fått någon utbetalning därifrån på över en månad...

2011-10-11 @ 09:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0