1 augusti - Robin är här

Wow, ny månad igen! Vad tiden springer iväg när man har roligt. För jag har kommit på att mitt liv är som att leva en enda lång hobby! Jag har faktiskt roligt nästan jämt.

Nu till dagens eskapader som startade med att jag fick se Nacho springa omkring obehindrat utanför. Det hade kommit en stor bjässe in på hennes tomt men se det var inte länge det. Hon hoppade som en gasell över solstolarna och inkräktaren försvann. Hon kom stolt tillbaka och gick in och la sig.
Hon hade antingen blivit biten av en tusenfotning eller skorpion häromdagen, trodde Johan som äger området jag bor i. Men nu är allt som vanligt igen, tack och lov.





När jag gick till jobbet stod trästolen och plaststolen på altanen. Men det skulle komma att ändra sig under dagen (så klart).



In på kontoret innan det var dags för HS i Chaweng. Gästerna på Natien hade inte hunnit äta frukost när jag kom på avtalad tid så jag gick ner och gjorde gjorde mitt jobb nere i restaurangen istället. Och det blev många frågor vilket gjorde att jag blev kvar två timmar nästan. Men jag hade ingen tid att passa förrän 16.30 plus att det var så trevligt så det gjorde inget.

Efter denna hotellservice gick jag en sväng längs Beach road och fick se att vår svenska Thaiboxningsstjärna Robin är här och ska tävla i morgon. Det är nästan lite synd att jag ogillar folk som slåss. I ett hastigt ögonblick tänkte jag åka ner men bestämde mig sedan för att avstå. Jag far ganska illa av fighter oavsett om det är i en ring eller utanför. Tänk om jag skulle bli förvirrad och hoppa in i ett försök att avbryta bråket. Det skulle ju inte varit så bra, va?


"The Special Fight…Chanapol (Thailand) Vs. Robin (Sweden)
2 August"

Jag var hos båda skräddarna idag.
Det fanns mer att korrigera på klänningen och kavajen hos den nya jag testar. Det var andra provningen där.
På Trend, som jag brukar anlita behövde westernskjortan korrigeras en gång tll och det var andra provningen där också. Jag passade på att lämnade in min blå kjol som behövdes sys in i sidorna också. Däremot godkände jag svarta skjortan (som bara krävt en provning), avkortningen av röda klänningen + in"syningen" i sidan av de gråa långbyxor.
Men jag saknade väskan som de skulle göra av det som blev över på den röda klänning? Den såg jag inte till... Och han som jobbade där idag när jag kom, visste inget om den men trodde att de missat uppdraget och kastat tyget. Det hoppas jag verkligen inte! Då blir jag väldigt besviken kan jag säga.

Mellanlandade på kontoret fram till sen eftermiddag. Då det var dags för hotellservice igen, denna gång i Bo Phut. Det blev en timme där och därifrån åkte jag sedan hem.

Nacho kom springande mig till mötes och vi kunde båda se att trästolen nu var försvunnen. Det är allt bra spännande det här, tycker du inte?



Antal steg: 14509

BOBBYS HJØRNE
Bobby
kom ind og så på, mens jeg spiste morgenmad. "Skal jeg også få noget, undrede han...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0