8 apr - Storfrämmande

Dagen började riktigt bra, tycker jag. Jag vakande enbart en gång och tänkte ingenting (om nu det är möjligt), somnade om till straxt efter fem då det ändå var okej att vakna och gå upp.

Det blev två avsnitt från Lonely Planet om Thailand til frukosten. Riktigt bra program, tycker jag, och de gjorde att jag ser ännu mer fram emot vistelsen i landet.
Jag kollade även Swedbankkontot där fond-kontot nu är nollat och ytterligare ett par hundralappar hade kommit in på e-spar (och när jag räknade efter så är det nog så att någon skatt inte är dragen utan att det fortfarande är så att jag betalar skatt nästa år). Efter att ha satt på en tvättmaskin bloggade jag klart gårdagens blogginnlägg, chattade  med Daniella i Jordanien och mailade lite. Solen kom sedan snart fram bakom träden vid halv åtta.


Jonzon och jag gick på promenad vid halv tio och en timme senare kom Milla och Elton och hälsade på och det blev några fler ute-kort innan vi åkte till Vikingahallen.

.

.

.

.

.

Milla och jag älskar att fotografera och tar alltid en massa kort. Vi bloggar båda två, om än på olika sätt. Hon med buskorta inlägg  om oftast en sak, jag med dagboksinlägg. Skillnaden är också på kamera. Hon kör med digital systemkamera jag med min mobilkamera... och nu har jag ju börjat fota med C905 igen, bästa kameramobilen som jag känner till än så länge.


På väg till Vikingstad började Elton gråta ovanligt mycket. Milla sa "Han brukar aldrig gråta så där. Det måste vara något!" och det var det. Hans mössa satt över halva ansiktet så han såg inte mycket, den stackars lille mannen.  Det blev liksom lite kväller, kan man säga. Men så fort mössan kom av blev han glad igen. Själv blev jag glad över Heppopaketet och en påse ostbollar! Som Emeli, min marockokollega sa, "Passa på att äta dem meda du är i Sverige!" och jag var inte sen att nappa på det förslaget. Hade ju försökt gå över till tråkiga ostbågar och chips men näe, då får det hellre vara. Som jag skrev: Ska man missbruka något ska man väl ändå göra det för att det är gott, va.

.

När vi kom hem kom Bosse förbi... och upp i ett av träden. Jonzon gjorde sitt bästa för att följa med upp men han är lite sämre på att klättra i träd än Bosse, ju. Istället satte han sig att vänta på att kissekatten skulle komma ner!

..

Elton följde med Per runt när han dammsög huset. I tvättstugen hade han nog gärna vela hjälpa till med att hänga tvätt men det var ett par timmar försent för det var jag redan klar med.

.

Håkan kom förbi helt hastigt och ville ha min autograf på ett brukaravtal, vilket han så klart fick.
Milla och Elton satte sig att leka med lite leksaker och Jonzon ville som vanligt vara med. De brukar gilla ungefär samma leksaker de där två. Fast klossar och trähund var han inte så värst road av.

.

På kvällen eldade Per i kaminen- inte för att det behövdes eftersom det var en ganska okej värme i huset, utan mer för att Jonzon gillar att ligga framför brasan och softa!
Jag började läsa i ytterligare en Thailandbok och nu kan man väl säga att två är avverkade och att jag har tre kvar med den... Det går sakta med säkert!



På eftermiddagen fick jag förfrågan om jag ville ta tre fjortondagarsrundresor i Marocko med danska gäster våren/sommaren 2012. Då fick jag lite ångest. Inte så mycket för att det är danska gäster. Näe, ångesten är för att resorna är i sommaren... Är det kanske meningen att jag ska frilansa året om nu, det är frågan? Oh, vad jobbigt det bleeeeev!

Antal steg idag: 6 857

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0