7 apr - En hel hemmadag

Så det kan bli! Vaknade midnatt fullt förvissat om att klockan iallafall var fem, att Pers klockradio snart skulle gå igång så jag kunde gå upp. Men så var alltså icke fallet!
Men i natt var min första tanke varken på en maskin eller deklaration. Jag tror jag tänkte på att packa resväskan men är inte helt säker. Det är ju sex dagar till Take Off så det är väl dags att planera vad som ska med och inte med, antar jag.

Satte på mig Blåtandradion i örat och lyssnade på P4 och var nog med till trehugget sedan somnade jag om ett par timmar tills det faktiskt var dags att gå upp.

Käkade frulle, bloggade färdigt gårdagens inlägg, satte på en tvättmaskin, bytte lakan och förberedde uniformsstrykning av byxor, tenniströjor och blusar.



Vid sjutiden loggade jag in på Swedbank och konstaterade till min stora lycka att jag hade fått in mer pengar, 593,26 närmare bestämt haha.
Men alla fonder var inte sålda och det vet jag inte varför men så var det. Några fonder stod kvar i min ägo så kanske det trillar in ett par hundra till får jag hoppas?!

Satte mig med det professionella sociala nätverket, LinkedIn, igen och idag fick jag lite ordning på saker och ting och nu låter jag det vara som det är. Framåt halv ett var jag klar, inte bara med LinkedIn-profilen utan även med uppdatering av min hemsida, mariagraube.se. Det kände jag mig ju nöjd med, helt klart.

Under förmiddagen hade tvättmaskinen stannat så medan jag värmde prinskorv och mos hängde jag upp den turkosa Apollo-jackan och de andra kläderna på tork varefter jag åt lunchen framför CSI New York och softade lite innan eftermiddagens aktiviteter.


Det hade börjat blåsa riktigt rejält så det knakade i huset. Hade haft en fundering på att gå och hämta mina Hepposandaler på Vikingahallen som kom igår men jag slog faktiskt det ur hågen. Även om solen var framme kändes det inte särskilt lockande att gå ut i Klass 1-varning... Det räckte att går till brevlådan och hämta posten, faktiskt. Jag ber Milla (som kanske kommer förbi med Elton imorgon) skjutsa mig till affären istället, tror jag.

Eftermiddagsaktiviteterna blev serietittande. Thailand böckerna låg på vardagsrumsbordet utan att bli öppnade en enda gång. Men imorgon.... imorgon ska jag öppnade dem!

Jo, en sak till. Jag tog fram mina gröna gummistövlar. De är ganska så lätta trots högt skaft. Jag tror jag tar med dem, faktiskt. Man vet aldrig hur det blir på Koh Samui i sommar med monsunregnen. Med aprilvädret som facit kanske det kan vara bra att gardera sig även om det brukar vara minst regn på sommaren på den ön...


Antal steg. Blygsamma 2834

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0