5 apr - En hektisk måndag

Det blev en tämligen hektisk dag. Först åkte Jonzon och jag o hämtade mitt pass som fått visum för Thailand i sig och paketet med batteriet som jag fick betala tull och postens extra avgifter för (219 sura kronor).

..

Åkte hem och lämnade paketet och Jonzon som skulle vara hemma och vakta huset varefter jag for in emot Linköpings stad. Jag började med att åka till Tornby för att hämta alla papper från Kontorstjänst och säga Hej då till Susanne. Jag fick en gigantisk pärm med alla händelser i företaget sedan 2010 tillsammans med bokslutet som också är underlaget för min deklaration. Dessutom fick jag en lite tunnare pärm med händelser 2011.



Jag fortsatte därefter in till city där jag startade med en sväng in på Myrorna. Jag hittade en hålslev i svenskt rostfritt stål till min stora förtjusning. Den fick följa med hem till Per! Jag hade kastat hans i ett hastigt ögonblick med motiveringen att den blivit så missfärgad (den hade plasthandtag).



Jag tog min hålslev och spatserade med den i högsta hugg upp på vårdcentralen. Där hade jag träff med Gunilla, som ringde igår. Hon och Ulla (min läkare) hade bestämt att jag skulle ha en glukostestare med mig eftersom de inte kan följa upp mina hälsostatus. "Bli inte hysterisk med den här nu. Det räcker att du mäter en gång i månaden före varje måltid och för dagbok den dagen!", berättade Gunilla. Yippie, ännu lite mer i handbagaget!



Jag hade funderingar på att gå till Lindex - men valde att göra det på Ikano lite senare. Istället åkte jag till Martina och lämnade av bilbarnstolen.
Efter det blev det Däckhuset för att leva lite farligt. Jag hade ju inte beställt tid men behövde två nya däck (som jag ringt och kollat att de hade några på morgonen men de kunde ju varit borta) och laga pyspunkan i ventilen. "Ettan är ledig nu om du vill", sa man på informationen så in for jag och fick se hur Ejla fick två nya däck och hur stiftet i ventilen byttes inom tio minuter. Det kallar jag effektivitet! Och snart hade de fått 1340 kronor för besväret och jag kunde åka vidare i livet.



Och livet fortsatte på Maxi där jag samlade in saker jag har svårt att leva utan, till exempel kaffe och körsbärstomater. Jag fortsatte vidare till IKEA där två assietter, i samma service som jag har två rektangulära och två djupa i tidigare, hamnade i min bag. Kände att jag nog kan få användning av de två också. Jag hittade dessutom sex nya dricksglas till Pers köksskåp.

Jag avslutade min lilla turné för dagen på Elgiganten där jag köpte batterier till Jonzons gamla trasiga apa (som jag bytte när jag kom hem. Den sprang han omkring och pratade med som om han träffat en kär gammal vän - och han var lycklig!



Jag köpte också nya hörlurar i matchande färg som Mr Acer - blå - och "han" fick ju dessutom nytt batteri idag från Hongkong. Det tog ett tag att ladda men imorgon kommer sanningens minut - Hur många timmar kommer det räcka?

.

Antal steg: 9712

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0