13 sep - Millas kamera hämtas och jag köper bokstöd

Jag jobbade i Linköping och Mjölby idag.
Båda ska provjobba i veckan och får troligvis jobb båda två. Så roligt! Vad duktiga mina kandidater är, tycker jag!

Milla mezzade och undrade om vi kunde hämta hennes kamera på Elgiganten. Den hade hängt sig... digitala kameror kan göra så. Nu hade den blivit rengjord och fin och fungerade igen. Milla hade varit utan den i över två veckor och hade separationsångest och vill ha den NU.

Så fick det bli. Jag hade ändå tänkt gå lite på IKEA och köpa bokstöd i björk.

Elton var inte på något jättebra humör inte... han har fått ett nytt skrik nu. Ett som talar om att han har faktiskt VÄLDIGT TRÅKIGT. Detta skrik kom ganska ofta... Även om han unnade oss lyxen av att se en uttråkad min och tystnad också...


Kameran hämtades och vi tog en sväng på IKEA. Jag hade ju tänkt strosa runt och skaffa lite möbleringstips men har man med sig småbarn så blir det sällan som man har tänkt sig. Pip-Larsson ansåg att vi var alldeles för tråkiga och inte brydde oss om honom. Milla tog en paus och gick ut i bilen ammade och kom sedan tillbaka... Men Elton hade inte velat ha mat. Han hade bara snuttat lite grann sen var han redo för andra Äventyr!

Jag handlade bokstöd - fast inga i bok. Det blev frostad grå plåt... ja, ja, det var inte mycket som blev som jag tänkt den här dagen! Men de funkar eftersom knopparna på glasdörrarna bär samma gråa.



Hade gärna velat ha ett par lådor som matchade den ljusa Björken men det finna inga som funkade. Det får bli ett senare projekt. Vill få undan smågrejer som annars gör ett rörigt intryck om det ligger öppet och överallt, liksom.

Innan vi lämnade Tornby gick vi över till Djurmaggan så Milla fick köpa sex stycken fina Platy till akvariet. De där neonfiskarna var inte mycket bevänt med. De hade sedan länge lämnat jordelivet. Kvar var bara en stackars mal - ensam och övergiven...

Jag skjutsade hem barn och barnbarn och vände sedan hjulen mot Skäggetorp. Där förtidsröstade jag och handlade lite på Lidl innan jag körde hem till Rappet.

När jag kom hem hade jag bland annat ett mail från Apollo. Men mer om detta i nästa blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0