8 okt - Linköping med bland annat lunch med mamma

Jag vaknade som vanligt idag och det kändes trevligt att komma upp vid halv sex, kände jag.
Startade dagen med frukost och Survivor Nicaragua på datorn.

Fixade min bokföring för september och första veckan i oktober. Den skulle lämnas in på Kontorstjänst idag.

När jag var klar packade jag in grejer till mamma och till Elton, tog ryggsäcken och åkte sen iväg till Skäggetorp. Där lämnade jag en bok på bibblan.

Fortsatte till Biltema för att kolla om de hade små termosar. Var skyldig Per en... Men de verkar ha slutat med dem för dit jag blev hänvisad fanns bara stora. Kollade också efter tidskriftsamlare i vitt men det fanns bara svarta, mönstrade eller i neonfärger. Så ifrån Biltema kom jag tomhänt.

Därifrån åkte jag och lämnade min bokföring och sen var det Parkeringshuset Druvan som gällde. Det är där man han chans att få parkeringsplats centralt mitt på dagen. Baggen är hopplös...

Jag hann hoppa in på systemet och köpa julklapp och köa på Forex för att växla pengar före jag skulle möta mamma utan för H&M.

Vi spatserade sedan till Santinis och åt deras specialtallrik och pratade skit... och det gör vi ju himla bra, alltså. Vi pratar om allt mellan himmel och jord, skrattar (och gråter om det "behövs") Vilken tur att jag har en sån fantastisk och lite lätt knasig familj! Ett bra val måste jag säga!

Efter lunchen avslutade jag allt på Manpower och sa Hej då varefter jag släntrade vidare ner mot bilen. På vägen ner hamnade jag i en av "Pers butiker" där jag köpte en julklapp innan jag tog bilen till Milla.

Vi hade glömt Eltons nya speldosa och tomtedräkt från Ullared i min väska och min pannlampa hade hamnat i hennes så vi bytte grejer. Det blev att pussa lite på Elton och krama den lilla familjen som inte kommer se likadan ut när jag kommer hem nästa gång. (Ja, Elton är ju året och Milla har börjat jobba igen är det tänkt).

Min ambition var att slänga lite grejer på Återvinningen men jag satt i andra tankar och tog fel avfart och hamnade istället hemma. Det blev ju Jonzon glad över så han och jag gick en liten sväng.

På eftermiddagen/kvällen försökte jag räkna ut vad jag behöver göra. Jag har bara imorgon, lördag på mig... Glömmer jag något är risken att det får vänta till jag kommer hem nästa gång...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0