23 okt - En dag med fantastiska gäster!

Idag var det stadsrundtur på menyn - i gympadojor, tack och lov!

Jag blev hämtad 09.15 (här är man på pricken) och började hämta upp gäster på hotellen. Jag berättade om allt möjligt - det vi såg - historia - lite kultur - tips på restauranger - köptips. Vi hade himla trevligt. Så trevligt att, efter turen, lunchade jag ihop med två par - och de och drygt hälften av gästerna hakar på mig till souken imorgon! Lite utav en spontanutflykt blir det. Sånt gillar ju jag!
Men hallå, om jag ändå ska någonstans - varför inte säga det då? Och det som vill hänger med, de som inte vill hänga med gör inte det. Fritt val. I like!
Och tack för berömet jag fick redan vid Kasbah. Alltid trevligt för egot!

På eftermiddagen satt jag på kontoret och jobbade lite. Vi hade servicekontoret öppet och några gäster kom in och ville ha lite fler tips. Jätteroligt, tycker jag!

Hade några samtal på servicemobilen men mest var det utflykten till Marrakech det handlade om. Ett bekymmer försökte jag lösa under förmiddagen (som egentligen gällde nästa ankomst) och ett under kvällen men där kunde inte trolla så det förblev liksom lite olöst. Men jag gick hem till dem en sväng och vi pratade kanske 20 minuter om ditten och datten och de förstod att jag inte kunde göra något utan var nöjda med att problemet skulle vara löst till imorgon.

När jag skulle till familjen som jag nämner ovan, knackade jag först på fel dörr. ha ha. Ja, det ska ju vara jag, då! Men det blev ju också trevligt besök. Jag stannade kvar där en stund också och pratade lite om allt möjligt. De kanske möter upp på souken imorgon, de också, och de ville följa med mig till Marrakech på onsdag. Så då passade jag på att fixa det.

Summa sumarum av dagen. En fantastisk dag med fantastiska gäster. Vilket roligt jobb jag har!
Och det finns ju inga problem - bara möjligheter. Det är en attitydffråga!!!!

Hade inte kollat min statistik för min blogg på länge. Det var lite utav en chock. Sista två veckorna har jag haft drygt 50 besökare per dag? 350 läsare i veckan? Det är ganska okej för en privatblogg, känner jag. Så JÄTTEVÄLKOMNA till er. Hoppas jag kan inspirera er på ett eller annat sätt! Skulle kännas jättekul!

Men tiden här är rolig. Ikväll satt jag på facebook. Pratade med ett födelsedagsbarn och förundrades att hon var upp kl 1 på natten. Min klocka på datorn visade 23.14, upptäckte jag förvånat. Shit, vad tiden går fort, tänkte jag. Jag hade varit hos gästerna och lämnat dem straxt efter åtta och gått hem och fixat mat. Vips visade det sig att klockan var 11 på kvällen! Alltså jag vet att tiden här går fortare men att förlora typ två timmar kändes nästan lite läskigt.
Så kollad jag ett bekräftelesSMS på servicemobilen och den var bara 21.15... sen kollade jag min Casio-klocka som visade sammat tid.
Hm... det slutade med att jag fick gå ut och kolla världsklockan på internet och få bekräftat att klockan bara var straxt efter nio och att jag inte var förvirrad. Men fatta, Inte nog med att min svenska MOBIL ändrar tid som den vill. Nu börjar DATORN göra lite dant???? Spännande!

Antal steg? Ja, det blev inte så många idag, då... 7465. Men det får jag väl vara nöjd med. Magen känns lite mindre och bältet är LITE lättare att spänna ((hö hum, kan ju vara inbillning förstås). Så visst finns det hopp om att göra Ulla (min läkare) lite glad ändå!



Kommentarer
Postat av: Millan

Ja det säger jag med (låt barnen välja leksaker), oavsett om de är rosa eller blå..

2010-10-24 @ 15:49:58
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0