10 oktober = 10/10/10 och avresa från Linköping

Softade på morgonen. Hade ju förberett det mesta. Det sista hamnade till slut i väskan och jag laddade handbagaget som blev liiite tyngre än jag planerat av någon anledning . Per och Jonzon skjutsade mig till stationen inne i stan så jag slapp ta pendeln in. Det var snällt.

..

Fick ett Rappestadäpple från trädgården som matsäck.



Det var unga musiker överallt med sina instrument. Ja, de stod inte och spelade, alltså. De hade dem nedpackade men de skulle väl någonstans för att spela, antar jag. Glömde ta reda på vart...

HSB hade ett jippo om att vara klimatsmart på perrong fyra. Jag skulle åka från femman, perrongen bredvid, och träffade en trevlig herre som satt och fikade hos HSB som berättade om fruktträden i trädgården där han bor och släktingar i USA som han skulle hälsa på igen nästa år och att han jobbat på sjön och varit i Marocko! Härligt möte!

Sen kom tåget och jag klev på. Jag hade beställt en fönsterplats i ett två-säte så jag satt och hängde och kolla Criminal Minds på datorn. Schysst avkoppling och omväxling från att tänka Marockologi hela tiden...



2 timmar och 45 minuter senare kom jag till Arlanda flygplats - men jag hade inte avresa till Marocko idag. Det är tidigt imorgon bitti. I natt bor jag på Hotell Radisson. Har beställt väckning kl 04.00 så nu ska jag ner och äta lite och gå och lägga mig för att slötitta lite på tv - på 5:an!

Nästa gång jag skriver är jag i nordafrikanska landet Marocko och kategorin "Bloggar från Marocko" startar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0