23 nov - I Essaouira med Therese

Idag bar det av till grannstaden av lite större dignitet. Den kallas även Vindarnas stad, Den vita staden, Den blå staden och Surfarnas stad så det är bara att välja vilket du föredrar.

Vi skulle dit med infokuvert till gäster som är på Egen Hand där samt lämna Property Audits till ledningen att fylla och skicka tillbaka. Det är typ en blankett om Apollos grundkrav på säkerhet på hotellen som alla måste gå i god för att den finns.

Vi åkte vid sju och var hemma 11 timmar senare. (Restid av dessa timmar är 7).
Två samtal kom på hela dagen och det var dels Digital Image som ville ha mailadressen till oss, del den trevlige gästen Lasse som ville veta om de kunde växla tillbaka Dirham på flygplatsen - vilket man kan.

Blev bjuden på både lunch och kaffe och hade en trevlig dag i Essaouira. Passade på att ta lite kort när jag var där och här kommer de.


.
Bild 1 Fr vänster i cirkel Amlo, olivolja, honung, glada kon ost och Argan olja - som vi doppade bröd i till en kopp kaffe
Bild 2 Getskinnstofflor med päls


.
Bild 1. Alla dessa tofsar överallt...
Bild 2. Kattunge i låda utanför en butik

.
Bild 1. Köttleverans... Bild 2: Exempel på återvunnen skrot som blir gubbe.

Essaouirahund = Stor hund med korta ben... Måste ha varit en Welsh Corgi där någon gång... Alla såg typ likadana ut!

Ska jag summera dagen var den här underhållande på ett positivt sätt mot igår. För även om det händer grejer hela tiden precis varje dag, är det ju olika hur kul upplevelserna de är!

Antal steg idag blev 8026... och jag kunde räkna ut att jag tar fler steg än Therese. Jag tar korta steg, kanske 35-40 cm:s steg.
Och då barnen - fattar ni nu varför jag nästan ALLTID ser ut att småspringa (och gör det också) när jag går med er???  Jag går normalt i lufstakt, om man säger... Fast det är klart... jag skulle spara energi om jag tog längre steg - men vem i hela friden vill spara på energi??? Inte jag!

Kommentarer
Postat av: Annette

Halloj, tipsa Maria Montasami om tofsarna!

Läste träningstips - att just ta kortare steg, jobbigare=mer träning! Bra för dig;)



Kram från snöiga LInkan, snöat i 3 dar nu.....

2010-11-25 @ 20:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0