12 nov - Ny vecka!

Mina veckor här nere startar på fredagar. Då har vi Departure och Arrival i Agadir.

Min dag startade emellertid som vanligt med frukost - men inte på balkongen. Det börjar bli lite kallt att sitta ute före sju numera, tycker jag. Istället sitter jag i sängen och äter med datorn i knät. Helt okej det med!

Straxt efter tio blev jag hämtad med bussen och plockade sedan upp gäster hotellen för att åka till flygplatsen. Allt förflöt såsom sig bör och inga överraskningar inträffade. Det börjar bli rutin det här!

Samma sak gällde ankomsten. Allt gick som vanligt - bra!

Jag åkte till kontoret och satt med ekonomi och fick den att typ stämma (hade lite plus i kassan av någon anledning. Fast hellre det är minus!) Kissekatten som smyger omkring runt kontoret kom förbi idag. Den är inte kelig för fem öre, men den skulle nog gärna vilja komma fram men vågar inte. Vi får se om den blir modigare vart efter...

 


Så ringde telefonen! Några hade tagit fel väska på flygplatsen. Men mansnamnet på väskan fanns inte i våra listor - och heller inte på Vings. Skulle det kunna ha varit så att denna hade lånat en väska och inte tagit bort den gamla namnlappen? Och varför ringde inte denne någon och undrade var HANS väska var? Och på flygplatsen fanns ingen kvarglömd väska. Mysteriet var ett faktum...
Två timmar senare var äventyret VÄSKAN SOM KOM BORT löst! Det var någon som lånat en väska i Sverige och packat i, och det var faktiskt Vings gäst. Kl 16.50 bytte väskorna så ägare och kom i rättmätiga händer. Så jag fick mig ett litet äventyr även denna dag!


Vid fem hämtade Mohammed ben Hassan mig på kontoret. Det hade blivit dags för underhållning med Graube i form av Inspirationsmötet på Palais du Sud ännu en fredag. Efter denna sammankomst gick jag till kontoret. Kändes i fötterna. Hade haft högklackat på mig sedan imorgon och lilltån blev inte glad över promenaden.

 

På kontoret satt Therese och hade precis avslutat jobbet med min avräkning  - som inte stämde. För mycket pengar i kassan... Men det brukar lösa sig. Jag har väl glömt att ta med en inkomst, helt enkelt. Jag och ekonomi går inte hand i hand. Det är därför jag lejer bort bokföringen för Graube Wellness! Ni vet - man ska göra det man är bäst på! Och jag är INTE bäst på ekonomi!

 

Jag skrev in alla gäster som vill följa med mig på utflykt i veckan och tog därefter en taxi hem.

Jag kastade av mig skorna, ställde in en matlåda i mikron, satte på datorn och gick ut på FB samt skrev detta på min blogg.

 

6634 steg blev tagna idag...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0