5 mars - En dag med kontor, bassäng, bil och promenad

Dagen började med att jag mailade till en som ropat in en ska jag sålt på Tradera. Det var första gången  jag sålde något där så det var faktiskt lite nervöst, måste jag erkänna.

Därefter röjde jag färdigt kontoret och plockade iordning lite i nya gästrummet. Det kändes roligt. Det är inte Feng Shui än på långa vägar med alla kartonger och grejer som står på golvet. Men så fort jag har möjlighet ska jag åka till Ikea och köpa mina bokhyllor med dörrar! Tills dess får jag gilla läget.

Vattenträning såsom brukligt kl 11 och därefter mötte jag en bilägare som ville sälja sin Hyundai Accent -96. På väg mot Södra ingången passerade jag innergården med den här statyn. Lite cool. Ser ut att vara en ventilationstrumma...



Tog en provsväng och jag gillade bilen verkligen men problemet var att den läckte olja in i motorn så jag var lite tveksam och fattade inget beslut på plats.
Jag tog bussen till stationen men ringde Per innan och frågade om han kunde hämta mig. Det kunde han men han skulle precis gå ut med Jonzon. Som tur är (tyckte jag då) kom en buss när jag lagt på luren och kom ner till stationen fem minuter före tåget skulle gå. Jag ringde hem... inget svar. Jag ringde Pers mobil... inget svar. Jag ringde hem en gång till... inget svar.
Jag klev på tåget och åkte mot Vikingstad och tänkte att han ringer väl tillbaka när han ser att jag hade ringt. Men ingen ringde. Jag kom till Vikingstad, gick av tåget och började gå hemåt. (Det gick ingen buss på en timme och att sitta och vänta  i minus 14 grader gör jag inte gärna.) Jag önskade flera gånger att jag hade tagit båda kryckorna med mig. Ambitiöst hade jag lämnat den ena hemma. Sakta med säkert gick jag iallafall längs med Folåsavägen i hopp om att telefonen skulle ringa. Jag hann gå 20 minuter och nästan hunnit till Solmarksvägen när Per ringde tillbaka och kom lagom till vägen in till Bagarbo! (Det hade inte gått att nå mig, berättade han). Några fina kort tog jag på vägen för att hålla mitt humör uppe!

.

.

När jag kom hem var jag så himla trött att jag bara ville gå och lägga mig. Hade planera att åka och dansa i Landeryd men det fick vänta. Ja, ibland blir livet inte som man tänkt sig, ni!

Det enda jag gjorde var att lyfta telefonen och ringa Bilbyter och pratade med Micke som avrådde mig att köpa bilen eftersom motorn troligtvis var på väg att haverera och det kunde kosta allt mellan 7 000 och 17 000. Han frågade vad jag skulle fått ge och jag berättade att jag fått ner den till 11 papp. "Så billiga bilar har vi inte", sa Micke.
Men så kom han på att det skulle komma en inbytesbil som jag kanske kunde få köpa. (De säljer vanligtvis inte dem själva, tror jag. Bilfirmor brukar ha avtal med andra mindre bilhandlare som säljer vidare). Samtalet slutade med att jag prutade på en osedd bil som jag reserverade, samma modell fast 2000 mil mindre och ett år yngre och Silvermetallic istället för grönmetallic. Men näe, inte kom jag ner till 11 000 men men...
Aja, inte så smart, jag vet. Men jag rycktes liksom med och jag behöver verkligen en bil... Men jag kan inte få den förrän i mitten av april. Bara att vänta alltså!


Bil-bilden kommer ifrån Animationfactory




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0