27 mars - Elton och Ulla

Sent på natten (i mitt tycke då'rå) föddes en ny familjemedlem, Elton Fahlgren. kl 23.38, 49 cm och 3480gr.
Och idag på förmiddagen fick jag ett sms med en söt liten bebis som kommer vara kvar på BB ett par dagar. De misstänker att han har fostervatten kvar i lungorna och de ska passa på att gå till örondoktorn på måndag - SEN får de åka hem om allt är bra!




På grusvägen ner till busshållplatsen fann jag lite gödsel som jag snabbt övervägde och avstod ifrån att hämta hem till grönsakslandet... Det får la stå för näring till själen istället hehe



Jag var med Ulla Fagerås hela dagen tillsammans med 6 andra personer. Dessa 6 skulle få veta mer om Reiki och jag var med och repeterade mina kunskaper från 1996, man glömmer lätt. Under dagen fick jag veta att jag kommer utbildas till Lärare (Reiki Master kallas det) och imorgon ska vi bestämma upplägget för det.

Reiki ingår sedan 2007 i Friskvård och företag har rätt att dra av för det. Det tycker jag är spännande. Och Reiki anser jag vara den enklaste formen som du använder dagligdags utan att du vet om det.
Du kan läsa mer på Reikiförbundet hemsida (där jag förstås är medlem) här.

På hemvägen hittade jag en "ny" staty som jag inte har sett tidigare. Det var Sibiriens ängel på väg ner på stationen i allén på Vasavägen.

.


Och idag så kunde jag bidra med en hel krona till hushållet!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0