2 mars - Downshifting med eller utan Treo

Downshifting- det ordet fick jag höra för första gången idag och insåg att det är nog det jag har gjort de senaste åren utan att jag har känt till det. Det handlar om att inse att pengar inte är allt utan värdera annat i livet. Det ska bli intressant att pröva göra det i Sverige för det hade jag tänkte fortsätta med. Och det behövs nog. Imorse tog jag med mig kaffekoppen till badrummet för att diska...



Här kan du läsa mer!
Svenska Dagbladet
Aftonbladet


kangenbloggen forskar jag på pH-värdet och syrorna i kroppen. Och jag blir så trött. Idag hör jag på Dagens eko att man har "kommit på" att läkemedel med acetylsalicylSYRA tex Bamyl kan förebygga bröstcancer och har samma effekt som antihormoner eller cellgifter! (Artikel från Sverige radio)
Tidigare har jag känt till att man ordinerar patienter med högtblodtryck samma sak.

Varför blir jag då så trött? Jo, varför pratar man inte om hur du kan påverka det själv så himla enkelt, bara genom att stoppa i dig "rätt" mat?
Jamen ni fattar... istället för att käka läkemedel... äre inte bättre att äta mat med samma effekt - för som ni ser är det syra vi snackar! Bara på kul kan  ni ju läsa innehållsförteckning på tabletten Acetylsalicylsyra Ellem lakemedelsverket.se så kanske ni förstår lite bättre om kopplingen till maten vi äter.
Publicerar snart forskningens mattips för att få balans i kroppen så håll koll på kangenbloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0