14 mars- Äventyr i Ikanohuset

Jag hade bestämt mig för att åka in till Linköping en sväng. En liten lista hade skrivits på saker jag "behövde". Min tur såg ut som följer.

H&M- provade blusar... köpte ingen. Hade en fuldag och motivationen för att köpa kläder var inte på topp. Dessutom är det inte så motiverande att köpa kläder som det står 46 i - och som visar sig vara lagom!

.

Gick istället ner till Bokia där jag hittade en Tidbok som jag tyckte om (och var nedsatt 30% när jag kom till kassan. Var inte DET bra?) och ett kvittoblock där jag ska numrera kvittona själv. Vet ni att ett färdignumrerat kvittensblock kostade 75:- - mot det jag köpte som kostade 22:-. 53kronors skillnad!!!


.
Svepte in på Kjell & Co. Där hade jag inte varit tidigare. Tog deras katalog och frågade om deras laminator och bindningsmaskin. Ska klura lite...




Var inne på Willys och handlade lite livsmedel. Och vet ni vad jag hittade???
TAHINA! Fast på burk... och jag är lite tveksam över om jag kommer bli VÄLDIGT besviken på smaken om jag köper. Så idag kom den inte med hem utan fick stå kvar i hyllan.



Det fick även den gigantiska picklesburken. Men en liten variant fick följa med i ryggsäcken.





IKEA fick ett litet besök. På min lista fanns Läslampan Not, handdukar och plastbaljor som funkar till fotbad. Och hem kom jag med Läslampan Not i vitt.



10 haddukar i benvitt


5 plastbaljor


Alltså seriöst... imponerande att komma hem med det man hade tänkt sig, eller?


Fick en korv med bröd i solskenet som avslutning innan jag åkte hem.



Och småpengarna som kommit in under dagen hamnade i flaska respektive skål. Feeeng, feeeng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0