12 mars - Lunch i Lambohov


Idag träffades Milla och jag för att åka till svärmor och svärfar. Vi skulle bli bjudna på lunch. Det blev järpar, klyftpotatis, lingon och sallad och senare blev det en mugg kaffe också. MYCKET trevligt!
Milla fick en Paradiskartong som vi fick smaka av också.


"Jag måste nog ta en till", sa Milla

Som tack för maten hjälpte jag till med att torka disken, vilket naturligtvis finns dokumenterat på bild pga den något ovanliga sysselsättningen.


Jag tänkte att det här kortet passar bra att sätta bredvid kortet nedan. Kolla in hyddorna! Dessvärre har jag inget naturligt tillstånd att skylla på...



Och så här roligt var det att torka disken...




Berits ryggtavla får ni se när hon är på väg mot kylskåpet med maten som blev över.



En som istället gärna var med på bild var Tess!

.


Och några stilleben av blommor var det heller inga problem med! Notera gärna jultomten som är kvar till påska!

..

En liten nostalgitripp med fd familjen Johansson. (som har fotograferat allt utom där hon själv är med...) hittade gamla bröllopsfotot från 1988 och ett lika gammalt kort på henne och Martina.

.

22 år sedan... och häromdagen hittade jag rynkor på överläppen. De kom över en natt! Ja, det är sant! Tänkte att de kanske berodde på att jag inte druckit tillräckligt vatten...  och det gjorde det till viss del. För det ni ska få se nu visar hälften av de jag såg i tisdags. Men men, på väg är de och det är ju helt okej när man är två år från femtiostrecket! Bara att önska välkomna, då!


.

På den här toffeln räcker inte vatten för snabbt rehabiliteras. Den har Berit lagat med silvertejp. Vad skulle vi göra utan silvertejp när ens favvodojer är på väg att falla sönder?!






Och så passerade ännu en underbar dag i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0