10 mars - Bank- och Af-besök och göra stan med modern

Dagen startade med ett besök på Swedbank där jag var en timme hos en företagarhandläggare. Det var första dagen jag bestämde mig för att lämna BÅDA kryckorna hemma. Det borde vara så fritt från is att det kunde funka.

Efter bankbesöket skulle jag träffa mamma och vi skulle äta lunch och åka till Blomsterlandet och köpa frön,hade vi bestämt. Men jag fick lite tid över och kunde gå till Af för att få mina meriter verifierade, äntligen. Det var tredje gången jag var där och nu så... nu är det klart! (Fast jag vet inte hur klart det blev... för när jag kom hem sedan och gick in på sidan står det fortfarande att jag inte har verifierat. Får kolla imorgon igen.)

Mamma och jag tog en bakad potatis med kycklingröra på Gränden och utbytte funderingar. Jag om mitt företag, hon om Jordanien. De åker till Aqaba (För att träffa mig, var det tänkt!) om ett par veckor och ville ha lite tips. Jag bara kände hur jag läntade tillbaka... jättejobbigt!

Efter att ha konstaterat att Ekonomibrevfrimärkena (oj, vilket långt ord det blev) var slut på Gränden åkte vi vidare mot Tannefors. Där hämtade jag ny omgång av kangenvatten. Denna gång med pH 9 för första gången! Och snart har jag min egna maskin och slipper åka och hämta. Spännande! Då är det min tur att dela ut vatten till den som vill ha. Det ser jag fram emot!

Efter Tannefors blev det så Blomsterlandet! Men jag hade ju redan köpt grönsaksfröer på Ullared (för 1, 95kr) och chockades över att en fröpåse med brytbönor, kategori B kostade 12.90!!!! Näe, det blev bara den påsen. Mamma köpte inget alls för hon hade ju sagt upp sin lilla odlingslott.



Istället åkte vi till Maxi för att köpa de där frimärkena. Mamma träffade vänner och jag smet in och handlade lite som jag saknade hemma.

..

Vi åkte därefter till Rusta. Jag skulle kolla på balja till fotbad. Men det verkar hopplöst att hitta bra plastbaljor - som inte kostar 49:-/st! Jag vill betala 15:- stycket, känns rimligt för en plastbalja. Jag får kolla vidare. Jag hittade en matta jag bar omkring på... som jag la tillbaka eftersom jag inte var 100% säker på att jag ville ha mörkblåmatta på kontoret. Jag måste meditera vidare på det trots att den bara kostade 199:- (de andra färgerna i samma modell kostade 349:-, av någon anledning). Mamma och jag kom istället ut med tre CloettaPloppar- och det var allt.



En sväng till Jysk och K-rauta blev det också. Mamma ska låta göra om sitt badrum så vi kollade på lite grejer hon hade idéer om. Efter detta bar det av hem till Rappet.

Mamma fick min Lonely Planet om Jordanien och mitt jordanska telefonkort. Jag fick Pärlhyacinter i en koppkruka i försenad Maria-present. Sedan skiljdes vi åt

Det blev en rolig dag men variation, kan man lugnt säga. Och kvällen blev min egen eftersom Per hade haft studiedag och därefter var på samkväm med 16 arbetskamrater och Jonzon efter det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0