14 juli med träning och 15 juli med bilstereo

Japp, jag hade möten i Linköping på onsdagen
14 JULI
vilket gjorde att jag lätt kunde smita in på Actic och träna och lägga mig i solariet en sväng. Kände mig väldigt nöjd och glad efter detta, nyduschad och klar!



15 JULI
Farväl resväska - välkommen bilstereo

Skulle jobbat i Mjölby idag men mötet avbokades.
Det gjorde inte så mycket för då fick jag en röj-dag. Jag samlade ihop en massa gamla förpackningar m m som jag tänkt vara bra att ha men eftersom jag lever efter filosofin att det inte är värt att samla på sig en massa bara för att ha till senare (som nästan aldrig kommer) så valde jag att fylla bilen och åka till Gärstad.
Jag tog också med de grejerna som Milla för länge sedan plockat ihop till Myrorna.

Äntligen fattade jag dessutom beslutet att kasta min gamla röda tygreseväska. Det kändes lite som att förlora en vän. Den har varit med om så mycket tillsammans med mig de senaste tre åren...


På morgonen hade jag mailat med Classe på Elektronikmontering om bilstereo. Bestämde mig igår att nu får det vara bra med kassettbandspelare, adapters och lös CD-spelare i bilen. Nu skulle här in en bilstereo med CD och USButtag! Så på väg hem från Gärstad svängde jag in för att prata lite mer om stereon han rekommenderat tidigare.  Men det slutade med att han monterade in den på stört! Det var inte helt enkelt. Jag hade en originalstereo som var fastskruvad. Men det löste Classe, så klart! Tack snälla för hjälpen!!!

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0