6 januari - Medium, träning, nya ambitioner och en happening!

Den här dagen blev ganska soft, softare än jag hade tänkt, egentligen.. Men det blir väl så ibland?!
Alltså jag hade verkligen ingenting att göra!

Hade förmånen att se serien Medium och det tog nästan hela dagen att se säsong 4 - tack för den! Vet inte vad jag tycker om serien, det är nog alldeles för många avsnitt som slutar med att de måste börja nästa avsnitt.  Föredrar avslutade avsnitt. Om serien Castle kommer till Sverige- se den! Den är jättetrevlig och har avslutade avsnitt - VARJE GÅNG!

Aja, annars idag då.. vad har hänt?

Jag fick syn på den lilla sorken som varit osynlig igår. Trodde han antingen gått i ide eller blivit tagen av katterna....
Men jag såg honom springa fram och tillbaka mellan boet bärandes frön från fågel"bordet". Kändes roligt att han var kvar... hörde att Jonzon hade fångat en sork när Per plockade blåbär i somras... så jag kanske inte ska lasta bara katterna om han/hon var borta. Jonzon satt som en porslinsfigur i fåtöljen och iakttog den lille gnagaren så fort han var ute...



Var trött på att vara inaktiv och tog fram balansbollen och massage-kaveln och startade träningen.
Och jag VET att det är innan jag har varit hos Ulla, min sjukgymnast. Men jag läste lite i mina papper jag avtvingade terapeuten innan jag lämnade avdelningen och såg vad jag kunde testa lite... och bestämde mig för att det kan jag nog prova nu... fast det var nog lite tidigt. Jag ställde mig på balansbollen med stöd av kryckorna men insåg att jag är så himla stel- stelare än jag hade tänkt  mig. Så jag blev lite besviken, faktiskt....  Men det är väl bara att gilla läget - jag provade iallafall!

Efter lunchen tror jag att jag hittade en ny idé och ambition
  • Jag ska bli Medicinsk Fotterapeut med inriktning besvärliga fotproblem
- och det är jag ju lite proffs på nu, tänkte jag. Ja, ja, som Per och Martina säger... Vi får väl se vad det blir med det... haha Mitt liv är trots overksamheten ganska som vanligt, alltså! Idérik!

På eftermiddagen ringde jag mamma och svärmor och bestämde dag för utdelning av JULKLAPPEN. De fick en vers i jujlklapp som bara talade om att vi skulle hitta på något i januari och den 23 är det preliminärbokat. Kan ju inte skriva här på bloggen vad det rör sig om men något roligt ska det bli. En happening som passar oss alla tre, skulle jag tro! Jag hoppas på en dag med många skratt!

Kvällen ägnades åt tinade räkor, ost och majonäs... inte helt fel, ni
Och imorgon är en annan dag med nya händelser. CS!

M





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0