4 januari - Pointblogg, Pointshop, Kryckdans i teorin och blogg.se

På morgonen kom fasantuppen på besök vid fågelmaten. Den lilla söta bråbruna Sorken har jag inte sett men Per berättade att han har börjat lägga lite fågefrö framför hans ingång så han inte behöver gå så långt och riskera att bli tagen av Bosse eller Börje (grannkatternasom ni ser spåren efter i snön här nedan). Per han är en riktig djurvän, han.


Hela förmiddagen fram till lunch satt jag och bloggade på pointblogg, tjänade poäng och "pratade" med folket där. Skrev totalt 10 blogginlägg, som ju är max. Noterade att jag förlorat min 4eplats bland toppbloggarna- det måste man ju göra något åt. Kollade statistiken och såg att när jag loggade ut efter lunchen hade jag iallafall över 1000 träffar på min sida. Det får jag ju vara ganska nöjd med, tycker jag.
Var också inne en sväng på Pointshop och fick till min stora glädje se mina saknade 25 000 poäng. Fyllde i en undersökning och svarade på Dagens fråga. Funderade på att beställa presentkort till Coop Forum men bestämde mig för att vänta lite... fast det är klart - jag har kommit upp i tillräcklig med poäng för att kunna beställa det med högsta valören som är 250 kronor, något som kommer väl till pass när man ingen inkomst har.
(Försäkringskassan har nämligen inte fattat något beslut än om jag är berättigad till sjukpenning. De ringde i mellandagarna för att få min inkomst bekräftad. När jag sa att jag faktiskt tjänar 128 000 om året och inte 81.600 (min grundlön som Rundresseledare som femtesäsongare) ville de ha bevis för det så jag ska skicka in mina lönespecar... Men det var ju bra att de hörde av sig. Har ju bara varit sjukskriven sedan 19 oktober!)

Straxt efter klockan två började jag göra mig iordning för att åka till IKANO. Skulle bli hämtad 15.20 för att åka till Vaccinationsbussen och sedan träffa Carro och Nancy. Nu blev det inte riktigt så. Det visade sig att de inte hade tid att träffa mig längre. Och att åka in bara för att vaccinera mig kändes som alldeles för stor lyx så jag avbeställde bilen och blev hemma istället. Det är klart man blev lite besviken men det var ju bara att gilla läget. Vi får ses en annan dag och jag får vaccinera mig en annan dag. Å andra sidan har jag varit på väg tre gånger för att ta sprutan mot Svininfluensan och det är alltid något som gör att jag inte har kommit iväg. Det får mig att fundera över om det verkligen är meningen att jag SKA ta den.

Eftermiddagen gick istället till att börja med StepSheet för Kryckdansen.
Jag har KANSKE hittat en låt men efter att ha gjort musikanalys kan den blir lite "svår"... Det måste blir en 104 Counts för att funka ;)... Å andra sidan finns det inga OCH-steg, vilket torde underlätta. Jag skriver den BÅDE för kryckor och för den som kan gå utan. Det kommer nog ta några dagar till men den är på väg kan jag avslöja!

Milla kom hem och sov över, Hon skulle packa eftersom de flyttar i dagarna (men jag hörde henne vid datorn hela kvällen så det blir nog inget förrän imorgon). Jag följde med och hämtade henne vid tåget. Tvingade Per att åka till Vikingahallen så jag kunde få handla lite. Köpte entrecôte, potatissallad, färska champinjoner och körsbärstomater, något som tillagades till aftonsmaten. Jättegott!

Efter middagen blev det att ägna sig åt denna blogg och nu är den slut.
Men vi ses ju imorgon, in sha'allah!  Ha're bäst!

 

 


Kommentarer
Postat av: Millan

Fler bilder önskas! På vad som hellst, de ser lite tråkigt ut med bara text.

2010-01-06 @ 21:23:02
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0