31 januari - Projekt göra budgetar

Jag vet inte vad som hade hänt med termomentern. Kanske den förfrusit under natten för den visade ingen temperatur. Stackarn! Den kom igång vid 7-tiden och då visade den 18 minusgrader! Det började snöa längre fram på dagen. Bara att acceptera att vi har värsta vintern sedan 1942. Jag var inne hela dagen!

Under natten hade jag bestämt mig för att INTE köpa butiken. Det går emot anledningen till varför jag gör det här. Min fot behöver inga måsten, den behöver variation och frihet. Så jag jobbar vidare med Projektet!

Det jag satt med hela dagen vara med budgetar: Startbudget, Resultatbudget och Likviditetsbudget. När det kom till Varulager gav jag upp för dagen faktiskit. Det var länge sedan jag gjorde såna där saker men det var ganska kul. Det är ju alltid roligt att göra sådant man kan och att man har ett mål med det.
Fast det där med siffror tycker jag inte är så roligt. Så redovisning/bokföring lejer jag bort den här gången. I de andra företagen har jag suttit med det själv och vad det gäller deklaration har jag nog förlorat åtskilliga tusenlappar. Så näe, man ska göra det man är bra på och jag är inte bra på sånt.

Tog en lite större paus mitt på dagen *ha ha* när jag lagade mat eller rättare sagt FÖRSÖKTE laga mat = torra, brända, smaklösa benfria fläskkotletter som ändå legat i marinad i 6 timmar och (Felix)potatismos med ost i ugn. Som vanligt gör jag inte en sak i taget utan satt med block och penna vid köksbordet och glömde bort tiden (lite grann).

Sen var jag ju samtidigt inropare på Tradera för mitt Reträttrum som nu istället/också ska fungera som lager och kontor i enlighet med Feng Shui - så nu har nu utmaningen blivit ÄNNU större. Guuuud så roligt, ni. Det är lite att bita i det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0