30 januari - SpecSavers och ett Erbjudande

Burr! 20 minusgrader och det sjönk till under 30 solen gick upp. Per och Jonzon stack till sommarstugan för att mata fåglarna.



Själv hade jag Spec Savers (Optikern) på förmiddagen. Kom lite tidigare och passade på att kika på bågar. Hittade direkt två par. De var likadana fast i olika färger - och asbra pris. Vad sägs mo 395.-/st?

Trycket konstaterades är bra och att närsyntheten är bättre men istället har att jag har fått brytningsfel, något jag inte haft tidigare. Det är åldern, sa optikern haha ocn inget man kan göra åt. Vilken TUR man har att få uppleva detta!
Det blev ett par vanliga glasögon i de bruna bågarna- fotokromatiska och antireflexbehandlade. Och så hade jag bestämt mig för Terminalglasögon också. Jag sitter så mycket framför datorn men ser "inget". Och eftersom jag planerar att JOBBA framför datorn så vill jag ju slippa anstränga mig. Har redan haft lite ont i ögonen och huvudet - och sånt är ju onödigt när man dels vet varför men också att det går att göra något åt! Dessa kommer sitta i de gröna bågarna. Grönt står för växande och passad ju bra inför min framtid som jag hade börjat fundera på och nästan var klar med.  Summan stannade på 2.685:- inklusive synundersökning.

Innan jag åkte hem återförenades jag med min C905 som jag hämtade på 3 och reparationen hade gått på garantin. Det var kul att få tillbaka den kände jag. År INTE så impad av min M900 men det är ett annat kapitel, det. Passade på att fråga om överlåtande och ändring av abonnemang inför framtiden och det skulle inte finnas några problem.

Jag hann också hoppa in tll Bernt ioch köpa ett par bruna, gosiga "Sheperd" fårskinnstofflor som jag sedan gick omkring och mysade i hela eftermiddagen.


Denna dag hände också något som fick mig att tänka i NYA framtidsbanor - jag fick erbjudande om att köpa en liten butik. Nedrans! Och jag som hade andra planer som jag var nästan klar med. Men jag behöver ju inte bestämma mig IDAG - bara snart...




Kommentarer
Postat av: Gittan

Väntar med spänning på avslöjandet om dina framtidsplaner!!! :D

2010-01-31 @ 13:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0