22 januari - Sovmorgon, vattenträning och aloe

Ja, idag var det slitsamt att komma upp. Låg kvar i sängen till kvart i sju, då masade jag mig upp till badrummet och sen köket. "Jag måste verkligen meditera över det faktum att jag blir så slutkörd", tänkt jag.

Nehej, det behövdes inte för när jag kom till US och skulle "logga in" vid Informationsdisken sade den trevliga damen där "Så kommer du ihåg att du måste vila minst en timme efter vattenträningen!" Näe, sa jag. Varför det?
Jo, även efter annan träning är det viktigt men efter Rehabträning är det ännu viktigare när kroppen ska återhämta sig. Så DÅ förstod jag varför jag är så trött. Precis som Annette sa igår -energi går till läkning. Men som jag skrev igår- det är man inte van vid direkt.

Gick mot bassängen och passerade ett anslag med föreläsningarn och fick syn på något som passade mig!
"Skadebehandling för otåliga". Bara ett problem - datumet! 22 april, då ska jag väl ändå redan kunna gå...




Det är mösstvång i bassängen. Alla har en grön pappertyghårnät på sig. En halvtimmes träning blev det och det var underbart att vara i den varma bassängen som idag inehöll 34,5 gradigt vatten. Man ville inte gå upp. Dessutom blir allt så mycket lättare i vatten! Ser redan fram emot nästa fredag.



Efter träningen träffade jag Ingela som kommit dit med AloeVeraskott och lite provprodukter från Forever (hon är återförsäljare av det). Växten står numera i fönstret i Reträttrummet!

.


Har provat gelén på ärret och den kändes väldigt behaglig. Den rekommenderas av en del läkare. Om ni vill ha kontakt med Ingela så hör av er så förmedlar jag kontakten.


Per var hemma när jag kom hem. Han hade köpt med sig Kebab från Pizzeria Bari och den åt jag upp gladeligen under bevakning av Jonzon som fick resterna.

Därefter surfade jag runt för att söka info i ett projekt som jag inte kan berätta om.
Av en händelse så hamnade jag på en sida där man kunde få betydelse av sitt namn. Självklart skrev jag in Maria och jag förväntade mig det vanligt "trotsig" men får läsa "Den allra vanligaste betydelsen för Maria i nutid är "bitter" eller "hav av bitterhet""!!! Vad i hela friden har hänt? (Trotsig stod lite längre ned men iallaFALL!)




Kommentarer
Postat av: Maggan

Nu blev det lite tokigt - finns inga bilder...

Kul att läsa din blogg, har sparat den i listan :-)

2010-01-23 @ 21:11:56
Postat av: Mariann L

Det ante mej att du inte räknat ut att man måste vila efter träning! Men visst är varmvattenbassängen härligt ändå! Även med mössan! Har tillbringat några timmar där! Kram!

2010-01-24 @ 11:54:54
URL: http://mariannlostinline.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0