2 januari - Köpbeslut av M009 och Line dance hos Linköping Linedancers

Jag vaknade sakta till ljudet av radion i köket. Per och Jonzon hade smugit upp. De skulle till sommarstugan och mata fåglarna. Jag valde att ligga kvar och dra mig en stund och låg med en hörlur i örat och lyssnade till P1s Naturmorgon när de åkte iväg.

När jag tröttnat på det gick jag upp och gjorde som alla andra morgnar. På med datorn, sätta på kaffe och göra ett par mackor. Men idag, förstår ni, blev mackorna lite annorlunda. Det blev inget Knäcke.
Per hade köpt Sportfralla häromdagen och det låg en kvar och skrek på mig i plastpåsen på bänken. Den var nu lite hård och ganska ofärsk men sånt finns ju en lösning på - UGN.
Satte på ugnen på Snabben och 200 grader - och gick och satt mig vid datorn... varvid jag glömde bort mackorna... men kom på det när det började lukta lite väl rostat (läs bränt hehe). Men de gick att äta, så klart. Slängde på lite smör och ost för att dölja det som liknade svart sot. Smaskens! Allt går.

Visst är det märkligt, datorn har en förmåga att sluka tid. Plötsligt var klockan halv tolv och jag upptäckte att jag fortfarande satt i morgonrock, kaffemuggen stod kvar med en kall slurk kaffe i botten , Per och Jonzon kom hem och visade på fiskelyckan efter pimplingen. Vid såna tillfällen (ja, det är ju inte första gången som ni förstår) får jag lite dåligt samvete att jag inget gör.

Men den här morgonen kom att visa sig vara viktigt för min framtid! En händele som kommer att spela roll.
Ni förstår att idag fick jag lite fler svar på de frågor jag hade mailat igår. Jag och Lisa (namnet på den jag har mailat med på företaget eastenonly.com på eBay). Vi mailade fram och tillbaka och till slut hade jag fått svar på allt jag ville veta och ÄNTLIGEN kom så ett köpbeslut och en affär via PayPal.
Alltså, det blev lite dyrare än jag hade tänkt mig, måste jag erkänna. Hade tänkt mig att det skulle kosta runt kanske 1000-1200 svenska men det slutade på $181 (1299,88 SEK enligt valutakurser.dk som jag alltid använder när jag ska omvandla valuta) . Köpte till två bättre batteri ((1200 mAh) $8 per styck och frakt med DHL $32 för att vara säker på att få den innan jag eventuellt ska tillbaka till Jordanien. Så imorgon skickar Lisa mitt paket till Sverige när hon kommer hem från sin Nyårssemester.
Det ska bli så spännande. Har ett par sidor där jag ska utvärdera telefonen och självklart blir det en utvärdering här på bloggen under namnet "Utvärdering Kinatelefon M009 (fylls på)".

Per kom med lunchen som var hamburgare, pasta och en stekt, nyfångad aborrfilé med grönsallad. Nyttigt och gott.

Efter lunchen satt jag på Facebook och pratade bland annat med Mariann som skulle komma och hämta mig idag. Vi skulle åka till Linköpings Linedancers nyårsuppstart på Landerydsgården. Mina vapendragare från Hitch Hikers, Anna, Eva och Johan (Eller som de också kallas Den onde, Den gode och Den fule) har startat den här föreningen i riktigt Hitch Hikers anda vilket innebär ren och skär dansglädje! Fick ett mail tidigare i höstas om deras idé och blev mäkta stolt och glad.



Annette hade med sig Choklad tryffel och den satt ju inte helt fel, kan jag lova.


Och det var så himla Kuuuuuuuuuuuuuul att komma dit och träffa alla. Tyvärr kom jag av mig av glädje att jag inte tog så många kort men här kommer de jag har.

.
Fr vä Mariann, Pella, Annette och Gittan          Gabi

.
Johan i dels BluesBrotherhatt en dans till ära.Sen Cowboyhatten vid DJdatorn

.
Gittan och Kicka                                     Jag, Pella coh Merja


Och bakom DJ;n fick jag syn på  VÅR HITCH HIKERS FLAGGA!




Det var alltså en något chockartad upplevelse. Det var inte bara flaggan, förstår ni.
"Du är vår line-dance gud", sa Eva när jag frågade varför jag fanns på fotografier lite överallt (eller sa hon line dance Guru? Asch, det är ju samma sak så...) *LOL*  Tänk att en massa människor kallar mig förebild. Så vansinnigt -men otroligt roligt och smickrande! Måste bara tillägga att alla fotografier inte är till min fördel MEN alla med en historia. Här kommer de!

Foto nedan togs i High Chaparall i en paus från DJ-båset. (Men även där jag hade mina pass sprang jag emellan bås och golv... Det GÅR ju inte att vara still, förstår ni.) Den snygga T-shirten fixade Anna och Eva och vi hade varsin hela Hitch Hikergänget. Man skulle nog kunna säga att vi alltid har varit i blickfånget - på ett eller annat sätt haha


Nästa foto är på Halloween när det var fest i en bygdegård utanför Linköping... Hornen blinkade.



Sista kortet haha är nog det roligaste iallafall. Inte bara för minen... Det är ju som så att i Line dance dansar man till all typ av musik och till all typ av dans. Vi dansar till exempel till den kända artisten MIKA. Vi har t ex danser till Big and beautiful, Grace Kelly och Lollipop). Plötsligt en sommardag får undertecknad syn på en annons i tidningen. MIKA SKULLE KOMMA TILL LINKÖPING! Detta kunde ju inte ske utan att Hitch Hikers hade varit där!

Jag rekommenderade full mundering och vi bestämde att vi skulle försöka hitta en bra plats att dansa på. Vi träffades lite innan och tog en svängom, jag tro det var på Harrys och/eller Storan. Så blev det dags att bege sig upp till lokalen där Mika skulle framträda, i baren på First Hotel!
När vi kommer dit var det inget folk. Eller jo, kanske 25 personer satt snyggt och städat och tog en öl i baren. Jag kände igen några från Linköpings kultur-elit och utbrast -"inte trodde jag att du skulle vara här" till alla. Nu började de andra ana oråd. Var vi verkligen på rätt ställe?. Men jag var tvärsäker. Det hade stått att Mika skulle vara där, så det så.

Och VISST kom Mika dit. Det var bara EN liten hake, skulle man kunna säga. Den här Mika var en asiatisk kvinna som hade som profession att spela Xylofon!!! Haha haha haha och det här är alltså kort från en kvällen där vi satt och gjorde ALLT för att inte fnissa sönder konserten.





Det var riktigt svårt att INTE få dansa utan vackert sitta och titta på.




Satt en del i fikarummet och hoppade sedan upp till DJ-Johan. När "Badda Boom, Badda Bang" kom var jag bara TVUNGEN att dansa lite - med kryckorna. Och faktiskt att den gick GANSKA bra att köra. Då bestämde jag mig för att koreografera en Kryck-dans imorgon för publicering. Den kommer SÄKERT bli en hit!


Nu sitter jag framför datorn igen, min vanliga positition sedan 20 oktober 2009.
Nu har jag besvarat mail, lagt in ny Status på Facebook. skrivit dagens blogg, busat lite med Jonzon, slötittat på Kommisarie Lewis och lider lite utav försöket att dansa - allt på samma gång ungefär. Visst är livet fantastiskt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0