3 februari - Klädinköp och lunch med Sofie

Vilken rolig dag det här blev idag också.

Mailade med tillverkare från det jag gick upp fram till halv tio när jag blev hämtad. När mötet med banken blev framskjutet bestämde jag mig för att ändå åka in och köpa lite vinterkläder. Har mest sommarkläder av naturliga orsaker. Nu har jag ju bestämt mig för att bli kvar i Sverige och då behöver jag kläder får svenskt klimat.

Jag åkte in till stan och spatserade till VARUHUSET. Lämnade jacka, väska och kryckor utanför Sofies kontor och botaniserade runt på alla avdelningar i 3 timmar. Och den ena kändisen efter den andra dök upp så det blev många kramar utdelade. Blev tvungen att lägga in en liten lunchpaus där jag och Sofie bestämde oss för pizza på Five Tastes på Ågatan.
EN mini kebabpizza blev det för mig. deras mini är nästan lika stor som vanliga pizzor hos andra. Orkade halva och fick med mig resten i ett foliepaket av Daran, servitören.
"Shokran ja zeelan, efendim. Ma ah'salaama" (Artiga fraser på arabiska som betyder "Tack så mycket, min herre. Vi ses!")


Efter lunch blev det ytterligare en timme i Butiken och hem kom jag med en grå svenskdesignad kappa i ull från Adrienne Modeller (den ser visst blå ut på skärmen. Den är grå i verkligheten och i kameran.) ....



en argyle-mönstrad tröja från Murrey...


och en halsduk från Lindex.


Allt ton i ton! Detta skall utgöra "uniformen" när jag åker till Correns frukostmöte imorgon!
Skulle vilja ha haft ett par blå (eller svarta) Curlingkängor i storlek 38 men man kan ju inte få ALLT! Notan för ovanstående plagg slutade på den otroligt trevliga summan utav 315:-. Och var kan man göra dessa fynd tror ni??? Yepp Varuhuset Myrorna, så klart! I LIKE! Kan inte fatta att fler går dit och handlar utan hellre betalar dyra pengar, ofta för saker som "alla andra" också har. Var är unikiteten?


Jag var inne och letade efter en ny ryggsäck på samma gata men de hade ingen som passade mig... utom kanske EN som var himla vettig men när jag fick höra tillverkare mindes jag att den finns på Tradera. Testar att ropa in lite billigare där först. Jag återkommer med hur det går.

Klart slut och hej!






Kommentarer
Postat av: Gittan

Vilka fynd!!!

Vad är det för möte du ska på hos corren?

2010-02-04 @ 00:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0