26 februari - Gamla kort och nybakad dans

De har det inte lätt djuren. De där två blev först tre, sedan fyra och nu är det fem stycken som kommer och äter av fågelmaten.De är lite "skvattiga" så hela gruppen är svår att få med på bild. De springer iväg till grannen när jag kommer till fönstret... Det verkar som om den ena i gruppen är sjuk...



Idag var det vattenträning igen.
Hade fått i uppdrag att hoppa i vattnet och det gjorde jag så det skvätte. Som tur var var vi bara tre idag!




Läste i en tidning om unika träningstips för magen... och det måste väl vara de här... men om de är så unika vet jag inte...

 

Gittan var jättesnäll och kom förbi med min aromalampa och mina ljus från PartyLite innan jag åkte från US. De är inte uppackade än men nu har jag iallafall kartongerna hemma, ju. Då KAN jag ju packa upp när jag vill, ju.

 

 

Kommer ni ihåg licensen från Ullared? Den stod i hallen igår och jag skulle pröva att fälla ihop den men det gick inte alls. Det slutade med att jag knölade ihop den, faktiskt. Men idag så!!!

.

Vet ni mer vilka roliga saker jag gjorde som jag bl a kan tacka besöket på Ullared för!?
Jo eftersom jag faktiskt klarade 3,5 timme med bara stå och gå (och ytterligare 3,5 timme med värktabletter) så testade jag att hoppa i vattnet på vattenträningen idag- och det gick ganska bra det också. Så när jag kom hem tänkte jag: Om jag skulle testa att dansa en dans?
Och så gjorde jag det och det gick bra!!!! TYP Men det räckte för mig.

Så nu är en av mina senaste danser ute för testdansande och jag har beställt dansskor. Nästa fredag ska jag vara med och dansa i Landeryd! Det ska blir roligt att se hur det går!

Och mer roligt hände. Jag fick några kort på mig från 1981!
1981, förstår ni. Då bodde jag i Motala och som ni ser var det hoj som gällde redan då...

..
Foto: Jan Cederborg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0