21 februari - Detektivarbete pågår




Jag skulle ha blivit forskare, tänkte jag idag. Jag måste vara en perfekt kandidat för det. Nyfiken, lätt fanatiskt och skriver ned vad jag hittar. Det är så himla spännande! Och vet ni vad- man lär sig andra saker under vägen som man inte hade tänkt lära sig! Snacka om bonus.

Just nu ägnar jag alltså lite mer tid till min hälsoblogg än till den här. Jag söker nämligen efter pH-värdets fotspår. Och det är inte så svårt - de finns ju i allt levande. As-häftigt!

Men när jag forskar i ämnet har jag fått mig en och annan tankeställare, helt klart. Jag tror till exempel att det inte kommer bli så mycket halv- och helfabrikat från och med nu. Att förbjuda sig helt, det tror jag inte alls på. Sånt får man bara ångest av!
Vill jag ha Korv Stroganof, ja då lagar jag det. Vill jag ha Icas röka skinka på mackan så äter jag den. Vill jag äta på Burger King så gör jag det. Men jag kommer tänka mig för innan jag bestämmer mig för att stoppa det i mig det! Tänkte försöka skjuta upp min date med Liemannen ett par år, nämligen.




Animeringar hämtade på Animation Factory

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0