2 februari - Rehab och inställt bankbesök + reunion

Något skulle bli konstigt idag. Det började med att jag kl 03.30 vaknade av att min mobil plongade ut Ladda mig Ladda mig! Sen var det kört! Det skulle bli en sån DÄR dag, ni vet!

Min bil var 20 minuter försenad till Rehab så även fast jag tagit i så jag hade marginal å min sida, kom jag fem minuter försent. Istället var bilen IFRÅN vårdcentralen 5 minuter tidig. Men jag hann visa min framsteg och få nya rörelser för att träna min balans, för den visade sig vara klart undermålig.
Nu kommer min underbara, tjocka träningsmatta väl till pass. Jag får fortfarande inte använda balansbollen, nämligen. Mattan är det som gäller.

När jag kom hem var jag vrålhungrig och åt lunch. Klockan var 10...
Runt helvahugget började det lukta gas så förskräckligt och började gå runt och fundera ut var det kom ifrån. Men så kom jag på att vi inte eldar med gas här hemma. Det var i Jordanien, det.
Men den lukthallucinationen höll i sin in på eftermiddagen. Samtidigt mådde jag väldigt illla och hade våldsam huvudvärk, så pass illa att jag blev tvungen att ta tablett!!!


Jag fick meddela att jag inte kom till Kvinnebyskolan för reunion ch jag blev mer än besviken när Anette berättade att hon hade fått tag i nästan halva klassen (13 pers totalt) som också skulle komma. Meeeeeeeeeeeeeeeen vad trist!

Jag fick mail från PRV (mailade en fråga om varumärkesintrång häromdagen).
Så idag mailade jag omgång No 2 till den som har registrerat Posityd som hemsida, ett namn som jag äger och hennes hemsida gör att facket anser att jag fortfarande har bisyssla och inte sätter ned min avgift trots att jag har rätt på det som sjuksriven
Fick mail att jag nu måste låta en försäkringsutredaare utreda ärendet. Fattar ni?
Alltså, jag har ingen lust att gå så långt som till domstol men hör jag inget så måste jag. Första mailet fick jag inget svar på. Nu får vi se om jag får svar på det jag skickade idag.

Men det hände som vanligt lite roliga saker också.
  • Fick lite välkomna mail från de som ville vara mina leverantörer + att jag blir agent för regionen för en produkt om jag vill.
  • Budgetarna börjar se klara tu
  • Per var snäll och skjutsade mig så jag kunde hämta ut mitt Ellos-paket med de vita överkasten i indisk bomull - som inte var vita utan i beige och med en brun rand på - lakanset i vitt, som var vitt - och mina gåstavara i blå metallic. Wööööööööö! Coooooooooolt!
  • Fick kontakt med en gammal klasskamrat på FB. Hej hej Mats "Tesa" Gustavsson!
Det får vara nog för idag. Tjing Tjong Hongkong!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0