10 februari -Skägget och Tanne, here I come!

Yepp idag togs sig Graubetrottern ut på tur minsann. På förmiddagen bar det av hem till Berit i Skäggetorp och på kvälllen till B-M i Tannefors! Det blev två intressanta besök.

Hos Berit blev det kaffe, kaka och prat om Rosenserien. Mellanlandade hemma, ringde lite telefonsamtal, jobbade på  webben och när kvällen kom var det blev dags att åka iväg igen.

Där fanns Dhana L också, som hade med sig sina maskiner där vi tittade på video på den ena. Roligast var ändå att träffa Eva F. När hon kom så sa vi båda: Det är något bekant över ditt ansikte... coh så började vi klura... bara för att komma fram till att hon och en av mina halvbröder* i Norrköping, Peter L, är bästisar och att hon känner hela familjen. *LoL* Världen är liten.
*För er som inte vet så är jag är adoptivbarn



När jag kom hem ifrån Tannefors hade jag fått information om och blivit imponerad av en SUPERintressant grej, inte bara för mig utan för människan. Berättar mer så snart jag kan. Men det är en Jag tror det när jag ser det-grej! Det enda är att leverantören "kräver" att jag tar mig an adepter och frågan är om jag kommer ha tid med det...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0