8 dec - Jante göre sig icke besvär här!

I Marrakech idag köpte jag mig en fleecedjellaba med hellång dragkedja. Tog en stund att välja färg dock. Valde mellan en varmt mörklila, tomteröd och en turkos. Rött hade jag köpt om det var jul året runt  - och om jag visste att jag alltid är på humör för rött. Har man den färgen bör man vara på Topp och alltid vilja vara synlig. Den lila övervägda jag helt kort eftersom jag inte har något lila - men valde bort den just därför. Så det blev en turkos som matchar uniformen. Tycker faktiskt att våra färger, marin, vitt och turkos är snyggt! Kan ha den som kappa över min festdjellaba på inspirationsmötena, tänkte jag. I LIKE!

Käkade Biff-tajine till lunch och tog som vanligt doggybag och det var kanske lite tur? För när jag klev av bussen såg jag valpen och mamman ligga i gräset utanför Tikida Dunas. Gick bort och delade ut biffen.
Det är inte så lätt att dela ut rättvist. Fick lära valpen att man faktiskt får vänta på maten och ta försiktigt och han lärde sig snabbt. Här är ett ämne att jobba med utan tvekan!
Och ikväll hade mamman blivit lite modigare och kom en meter ifrån mig... även om hon helst håller sig bakom min rygg. Hon vill så gärna komma fram - men vågar inte eftersom hon inte vet helt säkert om jag ska kasta sten eller sparka henne... Men idag kunde jag kasta lite kött till henne utan att hon sprang 20 meter ifrån mig! Det luktade kanske lite för gott i näsan...
Båda följde sedan med mig hack i här och hade som ambition att följa med mig (läs: följa med maten) hem - men se det går ju inte an. Höll upp Stopp-handen och talade om för dem att de allt får stanna utanför och snart kom personal och körde bort dem från gården.

Fick ett sms från Therese på hemväg från Marrakech. Vi hade fått de tre senaste veckornas servicetal. Väldigt trevligt att få! Vad sägs om 4,9 på utflykterna? Att det inte blir fem tror jag hänger samman med de utflykter vi har utan guide... så det tar jag inte personligt.
Vi ligger på 5,0 i vårt gemensamma bemötande här på destinationen. Helt klart något att vara stolt över! Hurra vad vi är bra ( Jante göre sig icke besvär i våra liv, inte)!

Antal steg denna onsdag: 10 978!

Kommentarer
Postat av: Annette

Om jag vore rik hade jag adopterat lillen!

2010-12-09 @ 14:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0