7 dec - Ursäkta, har ni gungkameler?

Vaknade halv sju (!) så det blev ett par timmar ytterligare sömn efter samtalet i natt. Efter frukost gick jag till våra hotell en sväng. Det blev en hel del steg under dagen, helt klart!

Träffade lillen och han pratade (gnällde) lite med mig idag. Jag hade med mig lite matrester som han glufsade i sig. Då kom mamman och idag vågade hon komma tre meter ifrån mig och jag fick titta på henne utan att hon sprang. Det kändes ju lite bra, förstås.

 

.


Träffade gäster på några hotell, men även på stan. Roligt! Efter fyra hotell tog jag en paus hos Therese och passade på att prova ett par byxor hon inte kunde ha. De är lite förstora men kändes ändå bekväma så jag tog dem med mig. Kan inte låta bli att undra vad jag väger numera...

Efter detta gick jag iväg till kontoret och uppdaterade ekonomiska redovisningen och utflyktslistan för Marrakech imorgon. Fortsatte därefter min hotellrundtur.

Här är några hotellbilder från min tur...

 

.

.

.

På vägen käkade jag berbertajine på Ibtissam (med potatis och grönsaker i grytan) Den var så där, tyckte jag. Smakade inte så mycket.

 

 

Men å andra sidan gick jag därifrån med en doggybag. Berättade att jag skulle ha det till den lilla valpen och hans mamma och fick därför lite extra kött i påsen. Det var jättesnällt tyckte jag! Nu träffade jag dem inte mer den här dagen men det ligger på vänt i kylskåpet hemma...

Jag passerade en leksaksaffär och gick in och frågade om gungkamel. Det hade de inte, däremot hade de en gungelefant som dessutom hade hjul så man kunde åka runt på den! Lite annorlunda och rolig variant i äkta plast - som vanligt. Nästan ALLA leksaker är i detta material!

 

 

Gick och handlade på Asswak Assalam. Passade på att kika in i det andra varuhuset LaBel Vie men det var lite mycket folk idag.

 

 

...och snyftade en skvätt när jag passerade djuraffären på vägen tillbaka till kontoret, och fick se den lilla terrirern kvar i sin glasbur viftande glatt på svansen när jag kikade in genom fönstret (butiken var stängd för siesta)...

 

Antal steg idag 20 375! Bra jobbat, eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0