5 dec - Jul på Marjane

Frisk bris hörde jag hela natten. Vattenflaskan som stått under AC-dränaget rullade runt på balkongen när det tog i som värst. Och eftersom jag inte orkade gå ut och ta in den rullade den runt hela natten...

På förmiddagen hade jag showup tpå Iberostar, Tikida, Golden Beach och Amadil. Jätteroligt eftersom jag faktiskt träffade lite gäster som hade lust att växla några ord. På väg till Amadil träffade jag valpens mamma - men ingen valp... Det blåste ganska så bra och flaggorna stod rakt ut nästan hela tiden.


På Iberostar har gäster ibland svårt att hitta till gymmet. Därför kommer här ett par kort och anvisningar:
Gå ner mot poolområdet. Vid deras Miniclub svänger du in i korridoren till vänster. Framme vid en glasdörr (i trapphuset) kliver du ut och går igenom en gård. Ta trappan till vänster och du ser tennisbanorna straxt därpå. Fortsätt tills du ser nedanstående skylt, fortsätt ytterligare en bit och ta trappan upp på vänster sida och vips, du är på gymmet. Bara att gå dit är alltså lite utav ett gympapass...

.

När jag var klar åkte jag till Marjane och handlade. Och dröm om min förvåning när jag möts av JULSAKER! Där fanns gran, tomtedräkter, glitter, kulor, goseälgar och en massa julgodis, bland annat chokladkalender för det hutlösa priset 33,50 Dirham!

.

.

Käkade lunch och gick sedan till kontoret. Eller rättare sagt, jag hann halvvägs för tiden rann iväg. Väl framme öppnade jag Servicekontoret och det kom en hel del besök. Bland annat ville de följa med mig till Taroudannt imorgon. Kul!

Jag och Therese samspråkade om sommaren. Det är ju hög tid att bestämma något. KeyStafftjänsterna är ute och jag hade ju mer eller mindre fattat beslutet att INTE söka KeyStaff. Men Therese hade en idé som, ett ögonblick fick mig att tänka om. Äsch, jag bestämmer mig i morgon som är sista ansökningsdagen!

Efter klockan sex skulle det komma regn. Men de första dropparna kom vid fyra. Vid sex kom däremot ÅSKVÄDRET! Regnet öste ner, åskan dundrade och det blixtrade runt Agadir. Fantastiskt!

Antal steg denna dag: 10 766

Kommentarer
Postat av: Millan

Ja men då KAN du ju fira jul ju!



Själv köpte jag en orientalisk kamel och en elefant att hänga i granen, lite som en tanke på dig. ;)

2010-12-08 @ 09:20:59
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0