26 dec - Situationsanpassat liv

Jag hade en ledig förmiddag och den ägnade jag åt att blogga, chatta med Daniella, titta på Survivor (Robinson från USA), se över mitt sparande och meditera över livet.

Fick ett SMS vid tio-tiden och nu är det bestämt att jag åker med nästan vändande flyg till Arlanda istället för Marseille på nyårsafton-nyårsdagen. Hem med Thomas Cook- tillbaka med Norvegian. Är borta och sover på Arlanda men har då uppfyllt kravet för nytt visum.

Kollade på Burn Notice efter ett tips från Therese. Hon gillar den serien. Och jag får nog säga att den är ganska okej att kolla på. Påminner om Leverage.... Och jag kom mig inte för att göra något annat under förmiddagen ändå så... Jo, badbaljan är full med blötlagd tvätt!

Funderade på mitt liv en stund också. Som bloggens rubrik säger anpassar jag mig efter situationer som uppstår. Jag är alltså en problemlösare ut till fingerspetsarna (hittar oftast lösningar inom en timme upp till max ett dygn). Det innebär också att jag griper tillfällen i flykten, tillfällen som jag ibland har svårt att välja emellan eftersom det sällan bara är EN spännande sak som dyker upp. Ändrar sig förutsättningarna så ändrar jag mig i nästan samma ögonblick.
Det här är svårt att förstå för vanemänniskor som ofta behöver rutiner och samma struktur och organisation på livet så det blir "som vanligt".

Jag har därför fattat ett beslut: Jag ska försöka att inte tänka högt från och med idag utan använda standarduttrycket  "Jag vet inte".  Inte så himla lätt eftersom jag ALLTID går och pratar för mig själv (läs: diskuterar); på cornichen, på stan, i affären, hemma, på bloggen - you name it! Men jag får istället prata med de som är som jag (läs: andra reseledare haha).

Fick ett collage från Milla från familjens Kalkonlunch hos min mamma. Tänkte att jag publicerar den här så ni också kan få se! Med på bilderna: Mannen i mitt liv = Per, min härliga mamma Marianne , knasiga familjehunden Jonzon aka Maffeli, Martina = äldsta dottern med Chrilles och hennes barn i magen d v s mitt blivande barnbarn, Fredrik = brollan samt Elton = yngsta dottern Millas (och Jens) barn och mitt barnbarn.

Foto: Milla Johansson

Antal steg denna dag: 7 305

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0