25 dec - Aliquando et insanire iucundum est!

Ibland är det skönt att få vara galen! Japp, det är vad rubriken betyder.

Innan jag åkte iväg på min Citytur fattade jag ett beslut och mailade till Emma på huvudkontoret att jag gärna tackar Ja till RS-tjänsten på Koh Samui - kom fram till i natt att det är nog meningen att jag ska till Asien i alla fall.
Men jag skrev samtidigt att jag behöver två veckor i Sverige för permanent nedläggning av företaget med allt vad det innebär och tid för att göra företagsdeklarationen som måste vara klar och underskriven senast 2 maj samt därefter vettigt med uppstartstid i Thailand.
Bara att avvakta, alltså. Hoppas att de kan acceptera mitt förslag. Om inte så är det väl inte meningen att jag SKA ner till Asien ändå hahah. Aja, det blir som det ska, folkens! Men hoppas kan man ju alltid göra!

Jag käkade lunch och kunde inte låta bli att öppna Jeff de Bruges-chokladkartongen. Men jag nöjde mig att nästan rensa översta lagret. Har inte ens öppnat och kollat de undre (Japp, det är två lager till!)

.

På eftermiddagen promenerade jag en annan väg än jag brukar till kontoret där jag sedan höll ställningarna mellan 15 och 18. Vägen är trevlig i slutet när man går längs med utsidan av Fågelparken och den är kanske fem minuter kortare än den via cornichen.
Therese kom ett par timmar senare och gjorde mig sällskap och hon gav mig en julklapp från Malou på Ving. Det var en jättefin ljuslykta i krom/aluminium, inte för värmeljus utan vanliga ljus. Den gillade jag, vilket innebär att den troligtvis kommer med hem till Sverige för förvaring.

Innan vi skiljdes åt, Therese och jag, fick jag ledigt på förmiddagen. Vi har ju haft på försök 2 lediga dagar i veckan sedan 1 december och det har inte varit direkt genomförbart. Har haft en eftermiddag ledigt sedan starten och nu imorgon en ledig förmiddag. Men man får så klart vara glad för det lilla!

Antal steg idag? 9402.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0