24 dec - Ursäkta men firar ni julafton, eller?

Min julafton smet förbi osedd. Det var Work as usual och en helt vanlig fredag här nere:
Jag jobbade på flygplatsen med att se till att gäster kom hem till Arlanda respektive kom till sina hotell i Agadir, Essuoira och Marrakech.
Några hade julmiddag på hotellen, andra kom till mitt Inspirationsmöte på kvällen.

Ja, när man jobbar som jag gör så suddas både veckor och helgdagar bort. Speciellt som jag befinner mig i ett muslimskt land där man inte firar samma helger som vi gör i Sverige. Och vädret gör ju också att man inte har någon julkänsla förstås.

Hade jag varit hemma dock så hade det varit full rulle för egentligen gillar jag julen. Jag ringde mamma, som hade julfirandet i år och skickade SMS till resten av familjen med en God jul-önskan.

När jag kom till servicekontoret hade jag fått Chocklad från Jeff des Bruges från agenten. En välkommen julklapp. Gillar ju choklad. Nu ska jag nog se till att köpa en Cabernet Sauvignon så jag kan njuta av den fina chokladen. Ska nog köpa en Brie-ost också så blir det riktig fest. Therese och jag hade dessutom fått en tårta från ett hotell.
Det skulle passa till nyårsafton nästa vecka men det är ju en vanlig dag det också, ser ni! Så varför inte fira när man har lust istället? Kanske något att satsa på till nästa torsdag när jag har fridag, tänker jag.



Julens blommande Bougainvillea

Det kändes helt okej att tillbringa julafton själv. Jag hade ju, som sagt, ingen känsla av att det är jul ändå... Det tråkiga var att internet inte funkade när jag skulle in på FB en sväng innan jag la mig. Det var väl överbelastning, misstänker jag. Nackdelen med internet via usb-modem!

Nu ska här berättas att jag var bjuden på julmiddag till Malou (chef för destinationen på Ving) men vi var inte ifrån kontoret förrän vid halv nio, Therese skulle sen hem och byta om vilket skulle innebära att vi inte skulle vara hos Malou förrän kanske halv tio och då är det dags för mig att nanna kudden, vet ni. Kanske om jag hade varit ledig imorgon men då har jag ju Cityturen på förmiddagen.

Antal steg denna dag blev sparsamma 7503

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0