21 dec - Promenader

Morgonen startade med att ringa lite telefonsamtal.
Nummer ett handlade om möjligheten att ordna taxirundtur istället för gårundturen i Marrakech för en som har svårt att gå. CHECK!
Nummer två var till Falck Travel och höra om utbetalning för en gäst som varit på sjukhus och är försäkrad via oss. CHECK!
Nummer tre handlade om gäster som vill flytta Marrakechutflykt till nästa vecka. Har sökt dem i fyra dagar utan att få tag i dem. O-CHECK!

När jag var klar med samtal ett och meddelat gästerna samt fått info i samtal två gick jag iväg till Tikida för att söka upp gäster. Hade försökt nå dem på deras mobil men den var avstängd för ingående samtal sa en röst. Dessvärre var de inte på rummet men städerska lämnade in en lapp med information de sökte, på deras TV medan jag väntade utanför. Får se om de hör av sig. Det gör det säkert om något är oklart i mitt brev.

Tredje samtalet var en svår nöt att knäcka. Ringde reservationen på hotellet för att kontrollera att de uppgett rätt rumsnummer och det tog en stund. Efter två timmar fick jag reda på att det var rätt nummer så jag bestämde mig för att knata dig och lämna en lapp om de inte var hemma.

Jag mellanlandade hemma och åt lunch innan jag gick till Anezi (uttalas Anzi för den som är intresserad) där jag först besökte gästerna i samtal nummer ett och (!) så jag kunde meddela dem personligen att jag flyttat på dem till nästa vecka.

Därefter fortsatte jag till kontoret för att skriva utflyktslista och lämna till agenten.

Antal steg: 14 323

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0