18 dec -

Vaknade straxt före fem, klev ut och fixade frukosten.

Läste nå't intressant på Aftonbladet idag om några tjejer som köpt resa på en internetsajt. Här hittar du artikeln i sin helhet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8299567.ab
Och jag håller helt med representanten från SAS "Det är många som inte inser det (hänvisar till det som inträffade) när man kanske vill spara lite pengar på att hitta billigaste biljetten", säger Elisabeth Manzi på SAS presstjänst.
Att spara pengar kan bli himla dyrt. Det är ungefär som när man väljer att inte ta en reseförsäkring och du blir sjuk... eller att åka med lågprisbolag (här har vi t ex Ryanair, Norvegian, EasyJet) - men det vet du säkert redan. Du har nog läst resevillkoren som är ganska spännande läsning.

Här är några länkar till Ryan Airs hemsida, bolaget jag själv hade tänk resa med till Marseille i januari...  Alltså jag läser alltid det finstilta oavsett vad det gäller. Det har livet lärt mig - men jag gillar att leva farligt - när jag inte behöver betala. Visumresan står ju Apollo för... Annars är jag lite tveksam att resa med lågprisbolag i allmänhet. Ni förstår om ni har läst deras regelverk! Jätterolig läsning!
http://www.ryanair.com/se/resevillkor
http://www.ryanair.com/se/resevillkor/carriage
http://www.ryanair.com/se/fragor/
http://www.ryanair.com/se/fragor/vad-hander-om-mitt-flyg-stalls-in-av-ryanair

Själv gillar speciellt klausulen som handlar om när jag åker med ett musikinstrument som är större än tillåtet handbagage, då måste jag boka extra sittplats. Tänk er att jag sitter där med en gitarr som resesällskap?! haha
Eller vad sägs om "Alla flygresor med Ryanair kan ändras men inte avbokas." Har du bokat så får du också stå för det. Inga pengar tillbaka oavsett vad som händer i ditt liv!

Och det är uppenbarligen inte säkert jag kommer fram. När jag var inne på deras Flight Info- sida var det 67 (!!!) cancelleringarna av flyg 18 dec 2010 kl 15.46. Fascinerande! Det skulle inte kunna ske på Apollo.. Hur det ser ut just nu kan du kolla på http://www.ryanair.com/se/flight-info (sidan uppdateras ofta).

Min dag bestod av Hotellservice, Stadsrundtur och Servicekontor. Det gick bra det - fast det är väl inget att bli förvånad över?!
Therese hade kommit tillbaka på eftermiddagen och slog en signal. Hon skulle till läkaren imorgon med sin mage så jag bestämde mig för att ta Hotellservicen på förmiddagen så hon kunde åka iväg.

Jag la mig vid halv tio och hade precis somnat in när jag, straxt före halv elva, får ett SMS från gäster som undrade tre saker de gott hade kunnat vänta med till imorgon. Men det är bara att gilla läget. Många tror att vi är vakna 24 timmar per dygn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0