11 dec - Cat walk!

Såg "My life in ruins" innan jag åkte iväg och hämtade gäster för Stadsrundturen. Den handlar om en rundreseledares liv i Grekland.Tyckte den var så där, faktiskt. Kände inte igen mycket ifrån mitt jobb... Min kollega som jobbat mer i Grekland än mig tyckte däremot att den var ganska så klockren!

Jag hade stadsrundturen som vanligt en lördag. På vägen ut såg jag kattungen Therese tycker så mycket om utanför där jag bor. Hon smet snabbt under ett bord vid supermarket....



Idag hittade jag några katter vid Cooperatim Artisanat, som fått tupphuvuden slängda åt sig som de satt och gnagde på.


Åt lunch hemma och gick sedan mot kontoret. Träffade några gäster och den lilla valpen som fick ett hundkex - som den ratade. Det innebär att han får nog mat från någon nu! Glädjande!

Vi hade servicekontoret öppet på eftermiddagen. Det blev ingen direkt invasion men vi blev inte helt utan gäster. Fick också ett par telefonsamtal. Tog en paus och gick och jagade mentolcigaretter. Mina var slut. På fjärde stället (Uniprix) hittade jag till slut ett paket - det sista! Har alla börjat röka mentolcigaretter nu lr???

Efter att vi stängt kontoret gick Therese och jag till Meditel för att fylla på vårt internetmodem. I en tygaffär bredvid hittade vi en kattunge i skyltfönstret. Vi konstaterade att hon nog bodde i soffan som man hade som demo. Allergiker göre sig icke besvär i den butiken! Fast... vi har inga allergiker här så problemet finns liksom inte.

Jag betalade mina 200 DH för en månad och kunde sedan glatt surfa vidare på internet i mitt hem! Supert!

Jag fixade en marinad för mitt strimlade kalvkött och wokade det. Serverade pasta till detta och smaskade i mig medan jag såg tillbaka på katternas dag och CSI New York!

Antal steg: 11 006

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0