1-2 dec passerar

1 december
Igår hade jag en härlig dag i Marrakech igen. Den var visserligen kall men det kom inget regn. Eftersom jag inte har något speciellt att berätta från dagen så bestämde jag mig för att strunta i att blogga om det något särskilt.

2 december

Och idag hade jag min lediga dag. Men sedan igår kväll hade jag tappat lite fart. Kanske på grund av vädret, kanske på grund av att ansökningshandlingarna för sommaren 2011 kom ut.
Om det är meningen att jag ska ut sommaren 2011 känner jag att det är dags att lämna Nordafrika och Mellanöstern till förmån för Asien. Jag hittade några KeyStafftjänster som jag kommer söka, alla i Thailand men hittade bara EN rundresa att söka... Det är klart att jag söker den men jag får nog inse att konkurrensen kommer vara stenhård!

Jag var inte utanför lägenheten idag. Men det kändes helt okej det med. Det var ju trots allt min fridag och jag behövde stanna upp och tänka lite. Och sånt är ju nyttigt att göra då och då!
Idag sa jag till exempel upp mitt medlemsskap i ZIN. Jag har ju inga kurser i Zumba och att betala 30$ i månaden för medlemsskapet känns som att kasta pengar i sjön just nu. Det får jag ta upp senare, om jag har lust!
Jag surfade dessutom runt och kolla alternativa jobb och hittade faktiskt några jobb även på svensk mark som verkade spännande. Aja, Ma'ktub... Det blir som det ska - det är skrivet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0