2 april - Elton 1 vecka och Graube Wellness-gruppen 1 dag

Idag var det tillfälle för mig, Per och Jonzon att åka hem till den nya familjen för första gången, hälsa på barnbarnet Elton och avleverera Heffaklumpen och den ljusblå plyschdressen. Det känns roligt att ett nytt liv har valt att komma till just VÅR släkt!

.

Inte nog med att man skulle få träffa Elton. Det var ju första gången jag var i familjens lägenhet och den var jättemysig, tyckte jag. Elton var ett pytteliten gosse som gnydde på sin höjd (kommer inte ihåg hur små bebisar ÄR). Han försökte skrika lite i mormors knä. Det tog jag som en komplimang, så klart! Han är redan beredd att sjunga vardagsgruppens sånger! Det gäller att repetera "Grodan hoppar", "Jag leker träd" och Ketchup ska prutta" så de sitter he he I morfars knä sov han och det säger väl kanske lite om våra olika personligheter kanske. I vårt förhållande är en lugn och en vild - ni får la gissa vem som är vad.

.



Jonzon tyckte nog dagens behållning var papperskorgen med blöjor och Eltons mjukisdjur. Vad det gäller Elton som blev han in-nosad och sen var det bra med det.



Vi stannade kanske en timme och åkte sedan tillbaka mot hemmet efter att Millan hade hängt med för att hämta ett paket på Shellmacken. Väl hemma satt jag med nystartade Graube Wellnessgruppen på Facebook och la upp länkar och fick ut ett erbjudande på en Rosenserienprodukt till medlemmarna.

Resten av kvällen gick till serietittande så jag har inte så mycket mer att berätta om just den HÄR dagen. Imorgon är det påskafton det blir spännande att uppleva vad DEN har att erbjuda!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0