15 april - Ejla, Alice, mamma, kontorstjänst

På förmiddagen åkte jag till Per och han hissade upp bilen så vi kunde kolla hur den såg ut under. För att vara 13 år och summan utan 14000 så var den helt okej. Det är ju faktiskt ingen NY bil jag köper.



Jag åkte till Bilbyter och pratade med Micke och det blev bestämt att jag lämnar in bilen på morgonen den 10/5 och de ordnar besiktningsfelet och ombesiktning samt letar fram de fyra vinterdäcken som varit med i bilen. Låter som en schysst deal och det känns väldigt bra också.

När allt var påskrivet och betalt åkte jag till Biltema och köpte lite grejer. Letade efter Linolja men hittade ingen. Ska spruta bilen med det framåt sommaren så det kan ju lika gärna vänta.

Svängde förbi Alice där det blev överlämning av gamla dunkar och en kopp kaffe med nybakta bullar. Mycket trevlig mellanlandning och hon visade kopplingen för joniseringsmaskinen Leveluk SD501 =Kangenmaskinen som jag ska få ihop i helgen.

Svängde in på jetmacken och tankade upp full tank och det slutade på 29,94 liter för 389,82 (jag hade kanske 10 liter i redan).

Det var lunchtid och jag bestämde mig för att åka till Pizzafiket och köpa en Kebabpizza = Linköpings godaste. Det var roligt att komma dit. Samma personal och lika god pizza. Den åt jag hemma hos mamma och hon berättade om semestern i Jordanien. Jättetrevligt!

På väg till Kontorstjänst i Tornby åkte därefter till Coop där jag köpte den helblå Wunderbaum till bilen. (Det har ju varit standard till alla de andra... Att det blev en blå beror på att den måste ju matcha logon som är marin- och ljusblå...)


I Dagabs gamla lokaler, där Kontorstjänst sitter sedan påsk, hittade jag Gravyrverkstan och Lilian också. Det blev ett kärt återseende.
Lämnade ifrån mig första kvartalets kvitton och vi pratade en stund innan jag vände fronten mot Rappet med känslan att nu var mitt företagande på riktigt!

På kvällen slog jag en signal till Johan Cowboy och vi bestämde möte inför morgondagens Workshop hos Polisen. Får låna hatt, hölster och pistol...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0