14 april - Ejla

Fixade CD och koreografier till workshopen på fredag och ringde Eva som berättade att Johan hänger med till Polisen istället. Superduperkul!

Det var en varm dag. Så varm att jag kunde gå bara i huvtröja till brevlådan för att hämta posten. Första gången för mig i år!



Jag satt och jobbade vid datorn på förmiddagen och planer fanns ju att åka in till stan och hämta bilen idag. Den skulle besiktas kl 14 och de skulle ringa när det var klart. När de ringde så var det emellertid ett nedslående besked. Det lyser en varningslampa som indikerar att det är fel på bensinröret. Det var ingen fara för att köra med den men bilen måste göras iordning och ombesiktas inom en månad. Jag kom av mig helt eftersom jag varit helt övertygad om att den skulle gå igenom med blankt papper....
Tog en stund och mediterade men ringde tillbaka efter en timmes funderande och sa att jag iallafall kom ner för att titta på den och sätta mig i bilen och provköra.
Jag ringde Per och bad honom att komma ner också och titta.

Tog buss/tåg/buss till Bilbyter och råkade nog gå av en hållplats för tidigt. Men då fick jag en liten promenad och upptäckte en massa Tusenskönor i gräset!


och såg den ganska tidigt - och jag kände mig glad redan när jag gick förbi den för att gå in och vilja ha nyckeln. Konstigt sånt där! Går inte förklara... Men något sa mig att bilen skulle följa med mig hem TROTS felet.

Per kom samtidigt och jag hämtade nyckeln och Micke hängde med ut. Per var nog den som mest kollade bilens status medan jag stod för lite frågor. Samtalet slutade iallafall med att jag fick förtroendet att ta med bilen hem, åka till per dagen efter för att hissa upp bilen och kolla under och sedan komma tillbaka dagen därpå och bestämma mig. Det fascinerar mig fortfarande att han tillät detta.

Så Per och Jonzon åkte hem i Saaben och jag i Hyundaien. Tog vägen in till Statoil och tankade för en hundring, fick en Körjournal och sedan bar det av hemåt.

Den var jättetrevlig att köra, lättkörd och kändes bekant på något sätt. Och den passade väldigt bra på garageuppfarten. Där fick jag lite att meditera över under natten, helt klart.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0